PUUUUST

torsdag den 4. december 2008

Er du gal, jeg synes jeg farer rundt, lige for tiden.

Jeg får slet ikke rigtigt blogget for alvor, og heller ikke lavet så meget at blogge OM!

Idag var jeg inde og hente Nanna's iPod, for 3. gang, i Elgiganten. Dette var så tredje gang, den var indleveret pga. samme fejl. Softwarefejlen, som man tilsyneladende ikke kan få byttet sit køb for. Men idag var tonen LIDT anderledes.

Jeg hentede den med et spørgsmål om hvad de havde gjort ved den denne gang. Gendannet den - var svaret EN gang til. Og så kender jeg allerede resultatet, for det er jo det samme vi gør 100 gange om ugen herhjemme, med den møg iPod. Så han skyndte sig at sige at hvis den bøvlede igen, var det en ombytter til ny. (NÅ! nu kan de godt bytte??)

Så jeg spurgte om det var nok, hvis jeg gik en tur i centret og kom tilbage når jeg igen kunne påvise at batteri levetiden kun var et par timer. JEPS det var nok !?!?!?! For fanden da osse, hvor er det da firkantet hva?

Desværre fløj tiden og vi kunne ikke nå tilbage til ham. Men nu har iPod ligget og kørt ved siden af mig, i godt en halv time og batteri levetiden er nu halveret!! Det holder jo ikke en meter.
Den har også allerede været frosset helt fast. Og vi var hjemme med den kl 16. Så det var ikke lang tid uden problemer, igen igen. Så imorgen må jeg ind med den eeen gang til..... hvis jeg kan finde en bil. (bam, så gik iPod ud....efter kun 46 minutter, helt nøjagtigt!)

---------------
Pakkekalender d. 4. december: Idag fik jeg et lækkert lille smykkekit, til et armbånd :):) Hvor belejliget, nu jeg sidder og laver masser af armbånd! Denne her er med flotte rosa og turkise perler!

4 kommentarer:

Sifka sagde ...

Det er en regel, de følger flere steder, at tingene først byttes, eller tages retur efter tre ganges reklamation. Fjollet og irriterende, især når der er tale om gentagelse af samme reparation, hver gang.

Good luck:)

Helle Koed sagde ...

Slå bremserne i idn det bliver jul.... ;)
Ej, det er nogen gange man render hurtigere end åndedrættet kan følge med! :) Håber I finder en løsning på Ipod-situationen! :)

Anonym sagde ...

Lyder da foruroligende med alt det dårlige man hører op ipod. Havde egentlig tænkt mig at spare sammen til en men ved da snart ikke.
Håber du får den byttet til en ny i morgen.

Tina sagde ...

Sifka: Tak :) Desværre har jeg vist brug for lidt mere end held her. øvøv.

Helle Koed: SKal nok liiiige forsøge at stikke næsen op til overfladen ;) håber også vi finder en løsning snart.

Estermarie: Jeg har også en iPod selv og har ALDRIG bøvlet md den. Så jeg tror nu ikke det er sådan generelt :)

Send en kommentar