Hakketihak

mandag den 1. december 2008

Forundringen var stor, da jeg efter at have ledt lidt, fandt årsagen til en uuuunderlig hakkende lyd!!! Jeg sad og lavede grafik, på kontoret, da jeg hørte en sær hakkende/bankende lyd. Jeg lokaliserede den til badeværelset, men kunne ikke se noget der.

Pludselig så jeg en skygge ud af persinennen og for at lure, inden jeg ødelagde noget, gik jeg ind på kontoret igen, som ligger vinkelret på badeværelset. Jeg drejede persiennen åben og kiggede over på badeværelses vinduet... og der sad dælme en lille musvit og hakkede mit vindue i stykker!!!! ;)

Det har jeg da aldrig oplevet før!!!! Og jeg skyndte mig da også at finde mit kamera med zoom objektiv og fangede den lille fætter, i gerningsøjeblikket!! :)
Og så ud og jage den væk... det var i øvrigt ikke spor let... den lod sig ikke sådan lige skræmme!

Nu er jeg så bare spændt på, imorgen, om den dukker op igen.....


Tag jeg ikke for meget af billedkvaliteten. Jeg knipsede ud gennem en persienne og med en puls på racerniveau ;)

4 kommentarer:

hanneb sagde ...

Sådan en lille frækkert:-) 'Gad vide hvad den har gang i!! Gode billeder du har knipset på trods af persienne og racerpuls:-)

Tine - den kreative and sagde ...

Det er ikke dit vindue, den er ved at hakke i stykker som sådant, den har helt sikkert fået færden af et eller flere fede insekter, som gemmer sig inde i træværket og det er dem, som den gerne vil have fat i, så den kan spise dem.

Tina sagde ...

HanneB: Tak for rosen af mine billeder ;) sjældent har jeg haft SÅ travlt med at nå at skifte objektiv og få knipset ud af vinduet :D

Tine: aaah jamen jeg tænkte det næsten. Måske jeg skal sende fotos til Udlejer i håb om at han NU kan se, at vinduet trænger til en udskifter ;)

Anonym sagde ...

Smør lidt sennep i hullet. Det kan han sikkert ikke lide, den lille fyr.

Og husk at hænge mejsekugler op så han ikke bliver helt snydt :)

Send en kommentar