Det er idag et vejr....

søndag den 7. december 2008

Tjaaa, som billedet viser, var det temmeligt vådt udenfor idag. Og verden er idag blevet beskuet fra undersiden af en paraply! Men det hindrede nu ikke Nanna og jeg i en hurtig travetur med kamera og våde fødder.

Vejret indbød simpelthen bare ikke til farvefotos. Alt er gråt i gråt og i heldigste faldt med et lille splash af bæbrunt! Mon nogen er i tvivl, om min mening om vejret?

Regnen vælter ned fra himlen, ud af nedløbsrørene, ned ad vægge og vinduer! Lige meget hvor man kigger hen er det bare vååådt. Hvor er det lige mit sne bliver af? Er det måske ikke snart min fødselsdag måske? Der PLEJER at være sne omkring min fødselsdag... i hvert fald i gamle dage, dengang da jeg var dreng!!!

Det bedste efter sådan en regnvåd photoshoot, er nu at vende næsen hjem, til vafler og varm the!!! :)

NOTE til dagens kalenderpakke: En TENA!!!!! Er det en hentydning eller hva??? ;) :D:D:D

HUSK: fotos ses bedst, hvis du klikker dem store!

6 kommentarer:

Britta sagde ...

Selv i kedeligt gråvejr tager du det fedeste billeder!

Ang gaven, så sagde jeg jo at ikke alle gaver var lige søde ;-)

Britta sagde ...

DE fedeste billeder selvfølgelig - flertal ikke ental :-)

hanneb sagde ...

Hmm, nu håber jeg da ikke du bliver skuffet, meeen solen har faktiskt skinnet over odsherred noget af eftermiddagen:-) Det var bare himmelsk:-)

Kagekonen sagde ...

Det kan godt være, at vejret ikke har været det bedste i det vestlige Danmark, men dine billeder er SÅ FEDE. Jeg er især vild med det med det bulede nedløbsrød. Og dine røde all-stars er også lækre ;-)

Siffe sagde ...

Hmm du kan nu ikke skjule din mening om vejret ... men hvordan formår du så at skabe så POSITIVE regnvejrsbilleder ;-)?

KH Siffe

Tina sagde ...

Britta: Tak for rosen :):) Neeeej der er nogen drillenogen imellem :D

HanneB: Naaah vi havde det sjovt trods alt ;)

Kagekonen: Tusind tak for rosen :) Jeg elsker mine All stars kopier ;) til 50 kr fra Føtex ;) Jeg har desværre ikke råd til originalerne.... ønsker mig ellers et par sorte!

Siffe: Nej vel? Jeg bryyyder mig ikke om regnevejr!!!! TAK for sidste del af din sætning :):) JEg forsøger alt hvad jeg kan, fordi jeg ellers let bliver nedtrykt af regnvejr ;)

Send en kommentar