Pakkekalender og armbånd

fredag den 19. december 2008

Jeg har helt glemt at vise hvad pakkekalenderen har gemt på :)

Der har været chokolade, kiks, lommetørklæder, mini staffeli, mini lærred, pilleæske, perler, hvid chokolade, the og meget andet godt :) Men jeg kan også endelig fortælle, at jeg har rørt ved Cashmere!!!!! En dag var der nemlig et nøgle supermumsenamselækkert Mongolian Cashmere, i pakken!! :):) Er du GAL det er blødt. Selv jeg som er super-hyper-uld-følsom, synes SLET ikke det kradser eller stikker, overhovedet! :) Det troede jeg ærlig talt aldrig jeg skulle sige, om noget som ikke var kunstigt!! Britta.... TAK!

Igår, var jeg både til julefrokost og bagefter til Torsdags Café!! Sikke en dag, og sikke træt jeg var i aftes.

Til Torsdags Caféen, var der een af mine piger, der havde en annonce med, fra PLAZA, hvor de havde tilbud på læderarmbånd. Det gav lige nyt blod på tanden. Jeg har dog ikke lige fotograferet eet af dem derfra. Men dette så jeg på nettet, og tænkte at det ville jeg da forsøge at lave.

Det er enkelt og smart. For man kan skifte kuglerne ud, ved at åbne armbåndet, og binde knuden i enden op. Binde knuden igen og lukke armbåndet :) Men jeg skal lige prøve igen med noget kraftigere lædersnøre.


Men idéen er simpel og ligetil :) Og til julefrokosten, var der een der havde et armbånd på, der mindede om, bare meget tykkere og til en pris af 2000,-. Jeg kan nu rigtig godt lide det!

Nu sænker travlheden sig over det lille hjem. Jeg har lige en stak julekort der skal skrives. Det ligner mig SLET ikke, at være så sent ude! Jeg plejer at have dem ude, inden min fødselsdag.

Desværre bliver der også sparet på dem i år. Pengene er ikke mere, hvad de har været, her i det lille hjem. Så de over 50 julekort jeg plejer at sende, bliver til noget færre i år, desværre!!

5 kommentarer:

Britta sagde ...

Nåh, så lykkedes det mig endeligt at finde noget garn du synes er blødt ;-)

Sig mig lige en gang - hvordan får man BLOG på tanden? ;-D

Merete sagde ...

Sikke noget lækkert garn du har fået, og armbånene er skønne.
Merete

Tina sagde ...

Britta: Det står der i HVERT fald ikke ;);) mere...
Jaah det er lykkes nu!! :)

Merete: jaah det er dejligt garn :) Og tak for rosen!

Helle Koed sagde ...

Uhmmm... det ser lækkert ud! :)
God fornøjelse med julekortene, det er da vidst også liiidt voldsomt med 50 kort? – det giver da skrivekrampe! ;)

Tina sagde ...

Helle Koed: ER det bestemt osse :)Ja det plejer også at skal skrives i flere omgange!!! Så i år klarede jeg det med EN omgang ;)

Send en kommentar