Cherry og hovedbrud

fredag den 2. november 2007

Sikken en talje hun har, hende Cherry!! :)

Jeg fik strikket en lille smule mere igår aftes. Grunden til at det kun blev en lille smule, var fordi jeg tøvede en masse. For jeg skulle lige have regnet ud hvordan skisme man fik skilt det sorte over til to farver og tilbage igen, UDEN at kunne se en "vrangside", hvor man havde skiftet farve :) Det lykkedes til sidst.

Det er lidt det samme som at kunne se tingene spejlvendt og sådan... det kan også drille af og til.

Men nu kan man se på den fra begge sider, uden at se en grim punktlinie ;)

Jeg glæder mig til hun er færdig og jeg skal ud og vise hende frem. Garnet bliver så blødt og lækkert og fluffy og og og .... Men jeg var faktisk i tvivl igår. Det garn der var vundet på nøgle, som jeg strikkede af igår aftes... virkede hårdt og fladt i forhold til det, jeg havde strikket, den første aften! Og jeg tænkte "åh nej, bare det nu ikke bliver at se til sidst". Men her til morgen, da jeg gramsede på det, var det puffet op igen, af sig selv :) Dejligt !!

Nu er jeg bare spændt på at se hvor langt jeg når, med det Angora jeg har :/

5 kommentarer:

Siffe sagde ...

Uhmmm det blir da ren MUMS
Kh Siffe

Helle sagde ...

Cherry tegner da rigtig godt! Jeg er i gang med nr. 2, denne gang tyndere garn, men stadig uld og så er farverne lidt mere neutrale :-)

Karen S sagde ...

Din version bliver godt nok smuk! Jeg havde faktisk slet ikke tænkt på en sort model... måske man skulle lave en copycat?
Kh og god weekend
Karen S

Bebiane sagde ...

Hvor er du kommet langt. Jeg elsker at komme forbi din blog, du er altid i gang med noget spændende. Er det ikke svært at strikke i det sorte garn?
Knus fra Bebiane

Tina sagde ...

Siffe: Helt sikkert blødt ihvertfald ;)

Helle: Jeg ville også lave flere,... inden jeg startede på denne ;) Men KORS hvor jeg bøvler med overgangene.... Måske der findes en lettere metode end den jeg bruger.

KarenS: Tak skal du have Karen :) Kopier du bare alt det du vil ;) Jeg gætter på jeg ikke er den eneste m sort.

Bebiane: Haarj :) Tak for al den fine ros :) Nej jeg har ikke problemer... ikke så længe der ikke sker fejl ;) Men jeg hugger sommetider Nanna's skrivebordslampe, med SPOTpære i ... det hjælper! Den sætter jeg på ryglænet af sofaen, hvor jeg sidder.

Send en kommentar