Starten er gået

onsdag den 31. oktober 2007

Starten til Cherry-tørklædet er gået! Jeg startede igår aftes og nåede kun et lille stykke :)

Men det er da osse det forbaskede garn!!! Man MÅ stoppe op hele tiden og lægge det til kinden til Angoraen, ... og udstøde et langt gennemfølt AAAHHH!!!! ;)

Jeg er spændt på der hvor jeg skal sætte hver anden maske på en maskeholder... og så strikke videre i andre farver og sååårn.... DET har jeg ikke prøvet før... så jeg er spændt på om jeg laver smadderkage i det.

Igår var jeg i nabobyen, for at finde taskehåndtag, i den lokale garnbiks derovre. Men de var desværre for dyre. Og de havde kun bambus eller klare acryl håndtag. Hvorfor er det så svært at finde håndtag her i DK?

Det kan da ikke passe at jeg er den eneste dansker der mægtig gerne ville købe lækre, kulørte håndtag til Noni's opskrifter?

Sådan ser mors taske ud, indtil videre. Billedet er taget i aftenlys og der mangles foer, grønne blade og håndtag. De håndtag der er på billedet er brune og passer slet ikke til, i dagslys. Så min mor besluttede at jeg bare kunne strikke nogen håndtag til den.

Meeen jeg håber nu at finde en anden løsning....

11 kommentarer:

Tineke sagde ...

Nøj, det ser lækkert ud, kan næsten mærke angoraen igennem billedet :) God fornøjelse med Kirsebæren.

Kh. Tineke

kludemutter sagde ...

Ser lækkert ud, mon ikke Nanna også ønsker sig et. Min Nanna har prøvet mit ;D

Lene Sophie sagde ...

Sikke en masse flotte Noni tasker du har lavet. Jeg har lige bestilt 2 opskrifter, men jeg vidste ikke at der skulle for i før jeg så dine..Nå men går det helt galt kan jeg jo henvende mig til eksperten.*GG*
KH Lene Sophie

Tina sagde ...

Tineke: Ja den er SÅ lækker... håber også halsen synes det, når jeg skal til at gå med den ;)

Yt: mnjjaa min Nanna erikke ret vild med strikkede ting, desværre!! Ville ellers gerne. MEN hvis jeg nu lavede een og deklarerede at jeg sørmer ikke selv kunne bruge den... så KU det jo være ;)

Lene Sophie: Tak skal du have :) Jeg har set folk der ikke putter foer i, så det er vel egentlig en smagssag ;) Og temperament spørgsmål! Men ellers spørger du bare, jeg hjælper gerne der hvor jeg kan !!

Louise sagde ...

Kære Tina.
Wauw hvor er de bare flotte dine tasker?

Hvis man ikke lige var så heldig at komme på messe, hvor kan man så købe opskrifterne?

Mange hilsner
En der sneg sig til at kigge på din flotte blog.
Louise

Helle sagde ...

Det bliver rigtig lækkert dit cherry-tørklæde, Heldigt, at det er et tørklæde, så kan du gå med næsen i garnet hele tiden ;-)

Tina sagde ...

Louise: Tak skal du have :) Du kan finde opskrifterne flere steder.. på dansk:
Tante Grøn i Odense, eller 123knit.com eller Uldma garn & design i Randers.

Og du er meget velkommen til at blive og læse med ;)

Helle: Tak :) Ja jeg tænkte at det garn skulle blive oppe i nærheden af halsen og næsen ;)

Tine sagde ...

Et dumt forslag ... prøv at hækle en fastmaskerække i den ønskede farve om de håbtag med den forkerte farve, bliver de pakket ind, er det jo lige meget hvad farve de har. :-)

Hilsen Tine

Tina sagde ...

Tine: Ja det har jeg også tænkt på. Eller beklæde dem med stof! Jeg vil tale med hende om det... for det holder altså bedre, hvis der er noget fast indeni :)

Sylvia sagde ...

Hei. I dag har jeg kjøpt veskehåndtak, og tenkte da på deg! Men så leser jeg jo at du ville hatt kulørte håndtak, og det var ikke det jeg kjøpte. Men jeg tror de hadde noen transparente med noen rosa blomster i.......si ifra hvis du er intrs., så kan jeg kjøpe for deg!

Beyonce sagde ...

OMG! That bag was so wonderful especially the floral effect. It seems though so feminine. Keep up the good work.

Send en kommentar