Et forsøg

mandag den 1. oktober 2007

Jeg er igang med striber, efter opskrift ovre fra Liselotte. Jeg prøver den af flere grunde... nemlig som afveksling for det usigeligt kedelige jeg er ved at strikke til shibori tørklædet, og som test for at se om jeg kan finde ud af at strikke pænt jævnt, når det er så småt. Og for at træne fingrene lidt.

Jeg kan normalt ikke strikke med så små pinde uden at få ooondt (str.3).
Det fik jeg også efter stykket på billedet... men nu må vi se om jeg kan holde til det i fingrene.

Ellers står det lidt stille her. Jeg har haft nogen dage med grimme ledsmerter og har nærmest boet i tykke sokker, sweatre, varme drikke og varme tæpper!!! Jeg håber ikke det skal blive ved sådan.

Idag kommer Nanna hjem fra weekend hos skoleveninden :) Jeg glæder mig!!

Edit: AJ hvor underligt...først nu ser jeg at tørklædet matcher med banneret for oven :):) Og ØV jeg skulle vist have sluttet bølgerne med en vrangpind....øvøvøv.

7 kommentarer:

kludemutter sagde ...

ja, det er da pussit.Der må være noget med de farver og dig. Har du prøvet at spise nogle fiskeolie pille for de led smerter, dem fra Netto er ganske udmærket og koster ikke det halve. Eller drikke noget alovera.

Janne sagde ...

Fine farver, det må jo være din farver eftersom du har valgt dem igen. Pas på med striberne man bliver helt afhængig af dem :-)

lifeondyssen sagde ...

Skægt jeg sad og tænkte på at de matcher dine tæpper :-)
Pas nu på hænderne og endnu værre det halstørklæde kræver flere ;-)

Tina sagde ...

Yt: Ja åbenbart, for jeg stod i et andet rum end pc'en og valgte ud mellem 20 farver eller noget :)
Jeg har ikke prøvet de ting du nævner :) Mest fordi jeg har så mange andre "dårligdomme" som alle kunne bruge dette eller hint...og pengene rækker ganske enkelt ikke til alt det hele :)

Janne: jaaaa jeg hører godt om afhængigheden og jeg har den tildels allerede fra de tasker jeg har lavet ;) jegelsker striber generelt.

Mette: Passer godt på for jeg gider ikke have så ondt at jeg heller ikke kan sy, hækle eller andet ;)

Lise sagde ...

Smukke farver, jeg skal strikke et til en veninde, der elsker dybe, dæmpede farver, og de er jo her.

Du skal ikke være så bekymret for om det bliver jævnt, det er utroligt hvad en gang vask kan gøre. (jeg synes nu i øvrigt det ser jævnt ud).

Mit bedste råd mht. strik og ømme led: Jeg kan se du strikker på lige pinde. Jeg synes det er langt mindre belastende at strikke på rundpinde og bruger aldrig andet.Heller ikke til frem-og-tilbagestrik. Som mange andre foretrækker jeg Addi Turbo.
Jeg oplever også, at det er langt hårdere for hænderne at strikke tyndt bomuld end tyndt uld.

Håber det hjælper...

Helle sagde ...

Tina, jeg vil slet ikke komme med gode råd til dine led, bare sige, at jeg forstår dig. Jeg har næsten større problemer med tykke pinde - kan du sagtens klare dem?
Dine striber er rigtig flotte og glatte. Farverne er også gode, så kan du jo sidde og matche, når du skriver på bloggen. :-)

Tina sagde ...

Lise, Jeg vil faktisk helt strikke på rundpinde, for jeg har nemlig også fundet ud af , at det ikke føles så belastende. MEN jeg har ikke ret mange rundtpinde endnu ;) Og da jeg har forelsket mig i ADDI, så har jeg ikke lige råd til at købe dem alle lige nu ;);) MEn de ER bedst.

Helle: Jeg har ikke nær så store problemer med tykke pinde. Mit problem kommer hvis jeg skal holde armene i luften... OG når jeg skal klemme tæt sammen om tynde pinde og garn... det vil mine fingre bare slet ikke :)

SÅ jeg mangler faktisk en der vil bytte ydelse ;) En kan strikke Super Karla sjalet fra Karen Noe for mig, og jeg kan... tjaaa bytte med noget andet? :):):) Haha!!

Send en kommentar