Efterår

onsdag den 3. oktober 2007

Der er ingen tvivl mere....efteråret er i den grad over os! :)

Jeg var ude at gå en tur alene, både igår aftes og nu her for et øjeblik siden.

Farverne er ved at blive rigtigt smukke, gyldne, gule, røde, brune.... flot!

Jeg går næsten altid den samme rute.

Ind igennem skoven, op og ned af bakker. Over åen og hen langs med den, hvor der er så flot! Om langs møllesøen, hvor den ældste Danske igangværende mølle, producerer velsmagende havregryn og andet guf.

Lige forbi og hilse på svanefar og svanemor, som igen ingen unger har. De er nysgerrige og en smulle bestemte. De hvæser og brummer altid når man kommer lidt for tæt på,...og det må jeg jo tilstå jeg gerne vil!! :) Så går turen resten af vejen rundt om søen, til de gamle fiskedamme og det smukke bibliotek, hvor der er flotte guldbelagte fisk, malet øverst på bygningen.

Så er jeg næsten hjemme igen... Turen tager 1 til 1½ time, i mit tempo, med kamera og lyst til at suge til mig af indtryk, hele vejen rundt.

Nu kommer det praktiske. Jeg skal have ordnet en gave til min dejlige farmor, der fyldte 90 igår. Hun skal have en gave på lørdag og hun kan glæde sig til at få en stor buket, hver måned i et helt år. Bragt til døren, så hun bare kan vente, glædes og nyde!! Hun ønsker sig sjældent noget, da hun mener hun har hvad hun behøver. Men hun er meget glad for blomster... så jeg tror hun bliver glad.
Se billederne i stort format... klik på dem :)

9 kommentarer:

Fríða sagde ...

smukke billeder, og sikke en dejlig idé til en gave! den vil jeg skrive bag öret til en anden god gang.
kh.fra Island
Frida

Karen S sagde ...

Skønneog smukke billeder!!! Jeg elsker efteråret (måske pga fødselsdag?)...
Jeg tror, jeg vil huske din farmors ønske, når jeg bliver deropaf. Det er da en skøn måde at blive begavet!

Kh Karen S

Britta sagde ...

Du er bare skide god med det kamera!
Pas på med de svaner - deres vinger kan brække din arm!!!

God gaveide til din farmor. Vi har en 80 års fødselsdag i familien til januar og hun får et blomsterbroderi - det har hun mere glæde af end en enkelt buket.

Knus B

Faster´s corner sagde ...

Hvor må det være skønt at ha en farmor, og så gammel hun er blevet, det er flot gået! Bare det var mig der stadig havde min farmor, men hun døde for snart 30 siden, 94 år gammel. Selv om det er mange år siden mine bedsteforældre døde savner jeg dem fortsat tit!

Super god ide, med at give hende en buket hver måned - ingen tvivl om at hun hver gang vil tænke på dig, som er hendes dejlige barnebarn!

Godnat fra Krista.

Helle sagde ...

Det er nogle dejlige billeder, du har taget. Det er en genial gaveide til din farmor. Den vil jeg huske - min mor fylder 80 år juleaften og hun ønsker sig ikke noget.

Vivian sagde ...

Mageløst svanebillede - ganske enkelt!

Jeg copy/paster da helt sikkert dén gaveidé.

Mange hilsner Vivian

Tina sagde ...

Frida: Tusind tak :)

Karen S: Mange tak :):)

Britta: jaah de er farlige, jeg ved det ;) Derfor sidder jeg bag en betonkant, han ikke sådan lige kan komme op over! Men jeg har måske nok ikke så stor respekt for dem, som jeg burde.
Og tak for rosen Britta :)

Krista: Jeg er så utroligt glad for min farmor og farfar (90 og 92 år) og jeg frygter usigeligt meget den dag, de ikke vil være her mere. Vi har haft SÅ mange gode oplevelser sammen!!
Hun vil elske buketterne, ingen tvivl om det ;)

Helle; Tusind tak :) Ja brug ideen, den kan sikkert bruges ved mange bedsteforældre og forældre.

Vivian: tusind tak :):) Copy du bare ;)

Mette H. sagde ...

Jeg stemmer med i koret. Det er et super billede af svanen. Herligt med sådan nogle gåture hvor man får indsnuset årstiden.

Tina sagde ...

Mette : Tak for rosen :):) Ja jeg elsker sådanne gåture. Og ville ønske jeg var bedre til at komme afsted ;)

Send en kommentar