Garn og woodland

onsdag den 28. november 2007

Igår faldt jeg over dette stooore nøgle garn i Brugsen. Nanna ønsker sig benvarmere, så den var lige oplagt :) Der var 400 g til 99,- Og kunne fåes i sort, grå og brun.

Så med den mængde, kan der også blive til et tørklæde. Hvis damen da vil have det! ;)

Woodland er strikket færdig nu og måler 123 cm før blokning. Jeg ooorkede ikke at lave det længere. Så nu skal jeg have det blokket, det har jeg ikke prøvet før. Og jeg aner såmænd ikke lige hvor jeg skal gøre det!!! ;)

EDIT: Nu er Woodland lagt i stræk!! ;) Det ligger på stuegulvet, på nogen meget lidt kønne håndklæder... og nu venter jeg så bare!!

Ulempen er nu at man, nu tydeligt kan se de to blade hvori jeg har lavet fejl ;) Men sådan er det altså bare!! (det ærger mig)

(se billede her!)

7 kommentarer:

hanneb sagde ...

Sikke dog en lille bitte telefon du har:))
Husk at lægge noget plastic under håndklæderne, så du ikke får fugt på dit trægulv. Det ser lækkert ud dit tørklæde, og det er nok kun dig selv som ser fejlen, så skyn dig og glem den:)

Tina sagde ...

HanneB: Ja den ligner tobak for en skilling, når den ligger ved siden af det nøgle :):)
Hmm jeg har ikke fået plastic under. Men jeg har heller ikke trægulv... så jeg håber det går.

Men det tørrer altså langsomt ... øv :D

Britta sagde ...

Glæder mig til at se tørklædet færdigt - det ser flot ud som det er.
Og det er nok kun dig der ser fejlene ;-)

B

Helle K. sagde ...

Det er kun dig, der ser de fejl - lad være med at sige til nogen ;-) at de er der. Jeg må sige, at din telefon godt nok er i micro-størrelse...

Susanne sagde ...

"Det er kun Vorherre som er fejlfri" og i mørk garn er der INGEN som ser en lille fejl :o) Lækkert tørklæde du har fået lavet og nu venter der jo masser af nye udfordringer ! For du kan jo godt !! Kh Susanne i Silkeborg

Tina sagde ...

Tak for jeres kommentarer :):)

Anica sagde ...

It's so nice to see knitted products. Its always made me smile and wonder how you guys did this wonderful things? Are you a magician? I don't think so... =D

Send en kommentar