Jeg elsker farverne

lørdag den 3. november 2007

...på denne årstid!! Jeg ved det, jeg har sagt det før!! Men jeg bliver betaget hver eneste gang jeg står og giver mig tid, til at suge farverne ind, og virkelig SE dem :)

Vi var på Fyn idag, for at besøge mandens far. Og for engangs skyld tog vi de gamle landeveje, en del af vejen! Det gav tid til at SE! :)

Mens vi var hos ham, sad jeg og strikkede lidt på Cherry, og pludselig proklamerede han at han godt kunne tænke sig et halstørklæde i røde og blå striber!!!

Det er første gang jeg har hørt nogen bede mig strikke noget :) Så jeg skal have fat i noget rødt og blåt garn, til et lækkert tørklæde! (hints og små peg, modtages gerne) (på pinde over str.5... jeg fik nok af glatstrik på små pinde, da jeg lavede Shibori tørklædet ;) )
Jeg fik at vide det skulle være rød og blå med knald på, det skulle kunne nå en gang om halsen og derefter ikke kunne kigge ud under jakken, for neden.
Så jeg må igang må jeg!!


(fotos ses bedst i stort format, klik på dem for at se dem større)

9 kommentarer:

Lene sagde ...

Hej Tina,
Har du prøvet at kigge hos Bendix under ophørssalget? Der er nogle strømpegarner, der giver brede striber, herunder også blå og røde striber.
Hilsen Lene Z.

Tina sagde ...

Hej Lene,

Jeg har kigget hos Bendix og jeg har ikke lige kunnet findet noget garn der var knaldrødt og sårn koboltblå agtigt :) Han vil KUN ha rødt og blåt!!

Tineke sagde ...

Hej Tina, der er ikke andet for, opgaven lyder klart :)

Knaldrødt og klart blåt, i striber....jeg tænker straks på en Hogwarts model i de lidt bredere striber, der ligger en opskrift til fri snupning via Ravelry, har jeg set i dag.

Kh. Tineke

Tina sagde ...

DEN må jeg da ind og finde, Tineke!! :):)

Tina sagde ...

Er fundet !!! men nul og nix :D Jeg har strikket så langt et tørklæde på små pinde en gang før... og jeg gør det aldrig igen! ;)
SKal jeg strikke et kedeligt langt tørklæde bliver det på pinde over str.5 ;););)

Tina - omme i London sagde ...

Sikke nogle smukke billeder!

Tina - omme i London sagde ...

Sikke nogle smukke billeder!

Helle sagde ...

Jeg elsker også farverne. Jeg har tænkt på, at der vist nok er forskel på, hvor langt nordpå man bor i landet - jeg synes, at vores farver er gået fra de meget orange til de mere gule.

Tina sagde ...

Tina: Tak!! :)

Helle: ja jeg synesogså der er forskel når vi kører herfra og til sydfyn. MEN spørgsmålet er om det er forskellige træer... eller det virkelig er sådan?

De meget røde blade her, er Japansk Kirsebær!!

Send en kommentar