Sårn noget gylle...

tirsdag den 22. maj 2007

Idag er da bare en rigtig dum dag!!!!

Jeg blev, omkring kl 13.30 ringet op, at nu var min laptop repareret og klar til at blive afhentet! JUBIIIII!!!!! Vi drøner helt til Padborg, hvor den er købt og der står den og venter på mig.
Uha det er laaang vej hjem, for at se om mine data er intakte!!
Jeg når at starte den og brænde EN dvd skive med noget meget vigtigt grafik... og så sker det igen... den fryser igen og nægter at starte. Helt som da den blev sendt ind!! :(:(
SÅRN noget tis og gylle og møg !!!!!

Jeg har været igennem møllen med bøvl og senden frem og tilbage een gang før, med en HP Laptop ( Ialt ½ års rod ). Men jeg troede denne gang ville være anderledes. Men nu har Fujitsu Siemens haft min laptop inde i 5 uger... og de skriver de har skiftet blæseren i den. Men men men... stadig samme bøvl. Ingen ændring!

Hvad filan stiller man op *hulk*

Oven i det hele, er jeg igen blevet mindet om min grimme araknofobi idag. Jeg skulle liiige kigge i pulterkammer og blev på det vildeste overfaldet og overmandet af en monster stor edderkop!!!!! (læs: nok på størrelse med en god stor 5-krone, som sad og gemte sig under et løg ). Jow jow... sådan reagerer jeg altså!!! Med gåsehud, kvalme, rysten og bævren og yderst skinger stemme, der beordrer manden, til at besejre uhyret, der med store giftfrådende tænder og tusinde små øjne, kigger ondskabsfuldt på mig - lyder jeg nok mest af alt som en hysterisk kælling!!!!

Indrømmet, jeg kan godt selv se det komiske i det... NU - nu hvor det hele er på afstand og ingen edderkop kigger mig i øjnene. Men guddømer om jeg kan når jeg står i det!!

Og for at det ikke skal være løgn, tog Nanna samme kamp ALENE, mens hun stak hånden ned i kartoffelposen, da hun ville skrælle kartofler for mig. Arme pige!!!!!

Puha sikke en dag.... Nu vil jeg lave noget der kan dulme nerver og hidsige tanker om Fujitsu Siemens.... nemlig hækle på bølgerne. Tæppet er nu 140 cm langt og skrider langsom derudaf!!!!

11 kommentarer:

Erna sagde ...

Surt show Tina, det er noget møj med din PC'er.
Sådan som du har det med edderkopper sådan har jeg det med snegle og regnorm, så jeg kan godt følge dig - og synes ikke du er hys.

kh
Erna

Erna sagde ...

Surt show Tina, det er noget møj med din PC'er.
Sådan som du har det med edderkopper sådan har jeg det med snegle og regnorm, så jeg kan godt følge dig - og synes ikke du er hys.

kh
Erna

kludemutter sagde ...

Æv Æv Æv og atter Æv med din p.c.
Syntes desværer tit man hører om det. Jeg kan heller ikke lide edderkopper. En ting mere til sammenligning.

Githa sagde ...

Sikke da en skoddag Tina.

Jeg ville også gemme mig under bølgerne hvis det var mig.

Håber du får puteren lavet ordentligt for det er da ikke til at holde ud andet.

Anonym sagde ...

Sikken en møgdag!
Hyg dig med bølgetæppet, det fortjener du!

strikkeforsker sagde ...

Æv møgdag :-(
Er det fordi din computer er overophedet?
Prøv evt at sætte den bagerste ende under en bog, så der kan komme luft under computeren. Min gamle dell latitude havde det problem på varme sommerdage.

Tina sagde ...

Tusind tak for alle opmuntringerne!!!!

Strikkeforsker: Nej jeg tror umiddelbart ikke det er det.
Det troede jeg først, og det troede fujitsu siemens åbenbart også, for de har skiftet blæseren. Men det hele sker stadig uanset om jeg prøver at køle ekstra osv.
Først starter jeg den... så kører den måske ½ time... men så fryser den... og hver gang jeg så starter, kører den i To sekunder... dvs den når ikke til nogen skærmbilleder, før den bare slukker selv igen. SÅ kan jeg prøve hele nummeret igen efter flere timer..... TRÆLS :(

Julia Zahle sagde ...

Tina, vi prøvede at puste hårdt ind i blæseren og så VÆLTEDE det ud med støv - har du prøvet det?

Vi havde nemlig samme problem, computeren gik bare ned.

Håber humøret er bedre idag, søjde.

Klem Julia

Tina sagde ...

Hej Julia, Det må jeg formode at Fujitsu Siemens har gjort da de skiftede blæseren ud ;);) Og jo inden den blev sendt ind, havde jeg bagbeklædningen af laptoppen for at se om det var støv. Der var intet støv i den :)

Nahh ikke møj bedre... for jeg kæmpede med at redde data på den jo. *sniff* Men nu kører jeg ind med den IGEN og ser hvad de siger til det.

Pia sagde ...

Nøøøj sikke noget bøvl!!

Sådan noget skal bare virke...man må da formode, at de har prøvet den af inden de klarmeldte den.

Jeg har det præcis som dig med edderkopper. Men jeg er ikke god til, at se det sjove i det. Der kan gå flere dage efter jeg har set sådan en, før jeg har glemt den. Jeg ser den simpelthen allevegne......uuuh ha.

Knus Pia

Tina sagde ...

Pia: Jeg tvivler på de afprøvede den rigtigt. De starter den og ser at den starter og så slukker de igen! :(
Jeg kan fint se det sjove i det NU... ;) Men jeg gårogså et par dage efter og ryster og vender alting fordi jeg også "ser" den alle vegne. Det er faktisk ret invaliderende nogen gange!!

Send en kommentar