Pokkers

torsdag den 3. maj 2007

De 4 meter hestetømme er dømt til skraldespandsdøden :( Det kan ikke syes sammen så det holder og ser pænt ud! SÅ det er om igen....

6 kommentarer:

Karen S sagde ...

Årh nej, det var da ærgeligt... jeg tror, jeg vil krydse fingre for næste forsøg.
;-)

Kh Karen S

Julia Zahle sagde ...

På´en igen, søjde!

Tina sagde ...

Hmm jeg ved ikke om jeg orker at strikke sådan en laaang een igen :( Jeg er godt sur på den lige nu! Så måske jeg bare burde se at få bestilt nogen rigtigt håndtag istedet!!

Erna sagde ...

Så måske jeg bare burde se at få bestilt nogen rigtigt håndtag istedet

Jeg tror at du kan strikke den, hurtigere end posten kan komme med hanke.

Erna

Jeanette sagde ...

Øv, med den ubrugelige hestetømme.

men prøv næste gang tricket Lene Z gav i sin kommentar for et par indlæg siden, det går meget hurtigere end når man skal vende:-)

Jeg har for nyligt valket en hestetømme lavet på den måde, men i hånden (var bange for det ville filte sammen i maskinen, men tror nu nok jeg tør prøve med vaskepose næste gang).
Men iført et par gummihandsker (for at kunne holde det varme vand ud), sæbe og baljer med hhv. kogende og koldt vand, rullede det godt mellem hænderne og flyttede jeg den lidt fra den ene til den anden balje for at give det temperaturchok. Jeg ved ikke hvilket faktor er vigtigst (temperatur, sæbe eller rulleriet), men den blev det fin, og måske en metode til at prøve at redde den du har lavet.

Held og lykke – og så da lige: sikken nogle fine tasker du laver :-)


Hilsen,
JEanette

Tina sagde ...

Jeanette; Jeps jeg skal prøve nogen af alle de tricks jeg har fået :) Men først skal jeg lige have temperamentet ned igen ;);)

Ja jeg har overvejet at SY det første forsøg med garn langs revnen, og så hånd-valke den! Idet mindste har jeg så PRØVET om det kunne reddes ;)

Tak for rosen Jeanette!

Send en kommentar