Bølgen skvulper endnu

torsdag den 10. maj 2007

Det går stadig ikke så hurtigt som ønsket;) Jeg har det sådan, at nystartede ting, helst skal være færdigt få døgn efter...
Men denne gang, er jeg standhaftig og jeg er stolt af, at jeg holder ved dette projekt, selvom det har vist sig langt større, end først antaget :)

Mit tæppe er vokset med 10 rækker de sidste dage. Og målene hedder nu: 185 cm bred x 90 cm lang. Så det går dog den rigtige vej... heldigvis :):)
Lad mig sige, at jeg faktisk stadig, har lyst til at lave et mere bagefter...

På billedet kan anes en missekat, der tror at sengen tilhører den!!

7 kommentarer:

Laila sagde ...

Næhh.., Jamen dog... Selvom jeg hele tiden har syntes, at bølgerne i de skrappe farver rundt omkring i blogland er flotte, er det her i de mere afdæmpede farver altså også virkeligt flot!

Lone sagde ...

Jeg er helt vild med dine dæmpede farver - har kigget en del på bølger, men ikke kunnet forestille mig de skrappe farver hjemme hos mig. Nu skal jeg måske i gang med bomuldsresterne alligevel...

Tina sagde ...

Laila: Jeg havde det ligesådan. Jeg synes de voldsomme farver bølger er flotte... men de passer ikke ind her hos mig :) så jeg valgte at "tone" den lidt anderledes. Dejligt at også andre kan lide farve-mixet :)

Lone: Tak skal du have :) Som du kan se i mit svar til Laila, så havde jeg samme problem som jer :) Men farverne vælger man jo selv ;) Jeg har også set skønne bølger i ren rosa og lilla'e farver!

lifeondyssen sagde ...

Holder med Laila og Lone .. rart at se tæppet i dæmpet farver !!
Uhh jeg skal øve meget mere med hækleriet ;o)

strikke_jane sagde ...

Det bliver rigtig smukt. :-)

kludemutter sagde ...

Flot tæppe du får lavet.
Jeg er også vild med dine farver,
så bare klø på min tøs ;-))

Tina sagde ...

Tak skal i have piger :):)

Send en kommentar