Det nærmer sig

tirsdag den 29. maj 2007

Nu nærmer enden sig!!!!
På tæppet altså :) Det måler nu i skrivende stund 175 cm! Så nu sidder jeg og tygger lidt på hvor langt jeg skal lave det.

Vores seng er jo en boxmadras uden fodende...så den skal vel være lidt mere end 2 meter langt..... hmmm...

9 kommentarer:

Britta sagde ...

Det skal mindst være 250 cm langt ;-)

Nå, det er måske lidt rigeligt, men du skal huske på at selvom sengen er 200 meter, så skal tæppet være noget længere for at dække dynerne...

Jeg taler af erfaring - dog ikke fordi jeg selv har lavet et tæppe, men jeg købte engang et der var 2 meter langt og det så altså ikke godt ud :-/

Glæder mig til at se dit færdige tæppe. Og jeg begynder sågar selv at overveje om vores seng ikke også vil se godt ud med sådan et tæppe... ;-)

Knus B

Gitte B sagde ...

Det lyder spændende, Tina. Glæder mig til at se det. Stønner højlydt ved tanken om 250 cm...nøøøøj det er langt. Men måske nok deropa', hvis det skal være et sengetæppe.
Mit 'længde-problem' løste nærmest sig selv - jeg gik tør for den ene af farverne..så det så. Havde nu heller ikke den fjerneste lyst til noget længere end 170 cm :-).
God arbejdslyst...
KH Gitte B

Tina sagde ...

Britta du har nok ret :) I siderne hænger den ca. 10 cm ned... det her var jo slet ikke tænkt som et sengetæppe så mål var der ikke taget højde for i starten. Så hvis den bliver ca lige så "for lang" i hver enden osse :) Jeg tror helt sikkert jeres seng ville se godt ud med sådan et tæppe!!!

Gitte: Ja 250 er osse en HEL del!!! :D Specielt når tæppet så osse er 185 bred! Der er lige nu godt 30000 stangmasker i tæppet ;);)

Anonym sagde ...

Jeg er dybt benovet!!!Tænk, at du laver sådanne udregninger, herligt!
Gad vist, hvor meget det så vejer?

Tina sagde ...

Hej Losarinas :)
Tæppet vejer lige nu 1120 g og er 180 cm langt :) Det er faktisk ret tungt synes jeg :) Det er alligevel 22 nøgler bomuld indtil nu!! Det skal man så ikke tænke så meget over tror jeg ;)

Githa sagde ...

Vi venter i spænding Tina, på det færdige resultat :-))

marianne sagde ...

Du må være en turbo hækler - fantastisk

Gitte B sagde ...

Pyh ha, Tina - dine udregninger!!! Man går jo helt i knæ bare ved tanken om 30000 masker...Det er den slags, jeg ihvertfald IKKE skal fordybe mig for meget i, inden jeg går i gang. Tror det er sjovere bagefter.
Men - anyway - er sikker på din seng bliver mere end almindelig flot med det tæppe på :-))
KH Gitte B

Tina sagde ...

Githa og Marianne... rolig nu *Griner* Så hurtig er jeg vistheller ikke :) Jeg mangler jo stadig fra 180 cm og op til ca 240 eller 250.... så det er et pænt stykke vej. Jeg havde ikke lige tænkt på at den skulle være længere end sengen ;)

GitteB: Jeg elsker de små udregninger, det er da sejt at sige at NU har jeg hæklet 30000 stangmasker...det lyder lidt vildt :D
Men du har ret...det lyder som et helt vildt stort arbejde. Jeg tror også at tæppet skal ses som noget hygge nørkleri... ikke som en ting man lige skal have lavet færdig ;)

Send en kommentar