Farvevalg

mandag den 28. maj 2007

Jeg tænker stadig på hvordan det næste tæppe skal se ud. Jaja jeg ved godt jeg ikke er færdig med det første endnu, men derfor kan man vel godt forberede, ikke? ;)

Jeg har disse farver (foroven). Så jeg kan vælge at bruge dem alle! Eller jeg kan vælge dem ud som jeg lige synes passer sammen!?

Der er så mange måder at gøre det på og jeg har lyst til det hele!!! Men der er grænser for hvor hurtigt jeg hækler, så jeg kan nok ikke lave mange tæpper endnu. Så et valg må der til.

Et forsøg på at vælge nogen af farverne ud, ses nedenfor. Men jeg er stadig i tvivl. Normalt ville jeg aldrig bruge så mange lilla og lyserøde toner... men en gang skal vel så være den første?

Den sorte på det nederste billede, skal egentlig symbolisere en farve jeg ikke har, men som jeg mægtig gerne ville have... nemlig bordeaux rød!!!

Faktisk er jeg ikke 100% sikker på om det næste også skal være bølger, eller om det skal blive oldemor- /bedstemorfirkanter.

Men jeg ved snart ikke om garnet er for tyndt? Jeg fatter ikke tallene, men på banderolerne (på de fleste) står der 8/4 !

7 kommentarer:

Dorte sagde ...

hej !
Jeg hækler mit bølgetæppe i garntykkelse 8/4 på hæklenål nr. 3. Jeg mener, at den garntykkelse er den "almindelige" - den har eksisteret hele mit liv, så for mig er det den "rigtige".
Farverne ser gode ud - jeg har ligesom du en masse pastelfarver i mit tæppe, men de syner ikke så blege, fordi jeg har kombineret med et par enkelte klare farver.
Fortsat god hæklelyst !

kh Dorte

Tina sagde ...

Hej Dorthe, 8/4 passer fint til bølgetæppet :)jeg tænkte mere på firkanterne!
Ja derfor vil jeg også gerne have fat i en bordeauxrød til at putte ind mellem alle de lyserøde farver :)
Taark!
Dit tæppe har også nogen heeelt vildt flotte farver!!! :)Hvor køber du dit bomuldsgarn? Jeg er helt vild med den mørkeste røde du har brugt.

Sylvia sagde ...

Så flotte farger!
Jeg har begynt på bølgen i dag jeg, også. Men bare som en prøve....det blir nok en veske i første omgang!
Det blir spennede å se hvilke farger du velger til slutt!

Karen S sagde ...

Jeg hælder mest til et megaspraglet og smilende tæppe med muntre farveskift... men da det jo er dig og ikke mig, der skal hækle det, så må du hellere bestemme ;-)

Kh Karen S

marianne sagde ...

Jeg er også igang med bølgen til min datter - med strenge ordre om kun at bruge lyserøde nuancer (der har dog sneget sig andre ind).
jeg hækler kun i bommuld, der kan være lidt forskel på tykkelsen i garnet, men det ser og mærker man ikke på tæppet.
Jeg bestemmer ikke striberne inden jeg går i gang - jeg hækler - og alt efter humør, tanker, tidspunkt, sol mv så kommer farverne til mig :-)

Gitte B sagde ...

Det er den garntykkelse, jeg skal bruge til mit næste tæppe. På nål nr. 2½ (hulk). Synes stadig det er en tynd tynd nål - men det går nok.
Synes dine farver ser fine ud. Men en bordeaux ville da klart gøre underværker :-)
KH Gitte B

Tina sagde ...

Uha jeg er også til de multrispraglede tæpper!!! Men jeg har ikke ret mange "sprælfarver" synes jeg. Så bliver nok endnu en farveafpasset een af slagsen! :) MEN IKKE SÅ STOR som den jeg er igang med *Griner*

Jeg fik fat i 6 nøgler bordeaux lignende bomuldsgarn idag... skal ind og se det sammen med det andet!! :)

Send en kommentar