Skøn dag!

fredag den 4. maj 2007

Idag har jeg lagt strikketøjet til side!!! Idag ville jeg ikke tænke på dumme hestetømmer og mislykkede forsøg!!

Så vi brugte dagen til at køre over til det sydlige Fyn for at besøge et familiemedlem. Men istedet for at tage den normale vej hjem, via motorvejen, valgte vi at tage Bøjden - Fynshav.

Det valgte vi af to grunde... een at der var harmonika sammenstød på motorvejen, (det mener medier så ikke, men vi så mindst 3 steder hvor bulede biler holdt og folk stod uden for bilerne)da vi kørte til fyn (vi så ca. 6 sammenstød over strækningen fra lillebælt til Odense)...og fordi jeg aldrig har været den vej over!! :) Det var nu en hyggelig og flot tur!!

Som sædvanligt tog manden nogen små og snørklede veje, hvor vi så mange af de små huse jeg sådan elsker...bindingsværk med stråtag *Suk*. Men også denne flotte mølle, som ses øverst. Grubbe Mølle hed den! Utrolig flot og velholdt ned til mindste detalje. Det ser man ikke ret tit mere synes jeg.

Nåå men nu hvor vi var ude på turen og næsten på vejen... og efter mølle snakken, jamen så måtte vi da lige ind forbi Dybøl Mølle, som jeg ikke har set siden jeg var en lille pige :) (jaja så længe er det heller ikke siden ;) ).

Men bortset fra en helt vidunderlig udsigt, var selve møllen en skuffelse hvis man kan sige det sådan. Den trængte da i den grad til at blive plejet lige så godt som Grubbe Mølle!! Den skaller og ser ikke synderligt køn ud længere.

MEN udsigten der var helt enorm! Bestemt turen værd uanset :)

Imorgen går turen til Jyllandsringen, hvor der kommer ca. 100 Ferrari'er, som er på tur igennem mange lande, på grund af Ferrari's 60 års jubilæum i år!! Læs evt. mere her hvis du er lidt Ferrari tosset som jeg ;)


2 kommentarer:

Susanne sagde ...

Det er da godt at man kan læse på strikkeblogge HVAD der egentligt sker i éns egen by :o) Håber at I havde endnu en god dag. Kh Susanne

Tina sagde ...

Susanne, HAHA det kender jeg godt :) Det var nu også et tilfælde vi hørte om det! Så det har ikke været annonceret ret mange steder!

Send en kommentar