Lyn-update

tirsdag den 15. maj 2007

Tæppet skrider stadig langsomt frem...
Længden lyder nu på godt 110 cm :) Dejligt!! Det betyder nemlig at jeg er ca. halvvejs.
Dette projekt er altså LANGT større, end det jeg troede, jeg gik ind til *skraldgriner*
Men det er stadig hyggeligt at hækle på det.

Og så længe jeg alligevel har lavvande i kassen, og derfor ikke rigtigt har så meget at strikke på; så går det jo alt sammen alligevel :)
Jeg kan endda stadig, melde at jeg har lyst til at lave et tæppe mere efter dette!! :);)

Her skinner solen idag. Når man kigger ud af vinduet ligner det sommer. Men man skal ikke lade sig narre. Thermometret viser nemlig kun 15 grader i skyggen. Men der hersker ingen tvivl om, at det river i mig, for at komme ud og plante mine allerførste baby-planter ud :) Jeg har aldrig sået før. Men fik sådan en lyst til at forskønne "min" have lidt i år.
Så jeg har sået en masse klatre-dimser, som ærteblomster og blomsterkarse. Ikke noget vildt eller kompliceret. Men nok til at det forhåbentlig kan gemme et lident kønt plankeværk og ditto hullet hæk, der hvor jeg gerne vil sidde og hækle og strikke her i sommer :)
Hvis det går godt, så kan det jo være jeg udvider haveprojektet næste år!!

Jeg har også lyst til at strikke flere tasker. Men det bremser mig når det er så svært at finde håndtag her i DK. Hvorfor er det egentlig det? Er jeg mon den eneste, der gider bruge andet, end bambus-håndtag? Kære strikke-butiks-indehavere... synes i ikke, i skulle udvide, med en afdeling med flotte håndtag??? *blinke blinke*

14 kommentarer:

Gitte sagde ...

Nøøøjj.. Tina altså!!

Godt gået.
Jeg må vist snart i gang med mit igen.. Nu er der ikke helt så mange projekter i gang nemlig! ej, det sagde jeg ie.. For det er der godt nok, men noget må vist lægges på hylden for tæppet:-)

Julia Zahle sagde ...

Du er go´, er du!

Jeg er meget imponeret over din stædighed med det tæppe, jeg var for længst givet op.

MONA sagde ...

Uhha, Tina, hvor er du altså kommet langt med dit tæppe.Jeg er helt gået i stå med mit,lige for øjeblikket:)!

irenebgsted sagde ...

Hej Tina
Det er et flot tæppe du har lavet. Jeg vil gå på jagt efter nogle flotte håndtag. Hilsen Irene, Tarm

Karen S sagde ...

Tillykke med halvvejsmålet, det er sådan et dejligt mål.. så er det ligesom om at det går ned ad bakke resten af vejen ;-)

Forresten har jeg været i rigtig mange butikker, der har bambushåndtag, men ikke strikkebutikker, næ nej, gå i stofbutikker!!!

Kh Karen S

Tina sagde ...

Gitte: Jaaah kom bare igang ;) Det skal nok bare ses som et hyggeprojekt der GODT må tage lang tid :)

Julia: Med VISSE ting har jeg en stor viljestyrke ;) rygestop og bølgetæppe*Griner*

Mona: Det er da ærgerligt! Jeg håber du kommer igang igen!!! :):)

Irene:jaaah vil du det? Jeg saaavner sådan et håndtag-sted ;) Og tak for rosen :)

KarenS: Jeg har også været i Stof2000 og Paduro Hobby... det er lissom det der er her i nærheden af mig :) De har heller ikke møj at vælge imellem.
DU har ret... halvdelen er nået og det er nemlig en god følelse!!! ;)

Githa sagde ...

Det bliver flot dit tæppe Tina :-)

Apropos taskehåndtag, så ved jeg ikke om du kender denne side, men prøv at se, de har meget andet end lige mormor-bambus ;))

http://alh-shop.dk/group.asp?group=215&sub=215

Håber du kan bruge det til noget.

Hilsen Githa

Britta sagde ...

Ja sådan et tæppe bliver ikke lige færdigt i en ruf, men du er da kommet langt nu. Jeg arbejder stadig med mit (er ikke nået så langt som dig), og det gør ikke noget, at det tager tid.
Det er da en fin ide, at forskønne haven med nogle blomster. Man bliver også glad af de farver blomsterne har.
Hilsen Britta T.

Tina sagde ...

Githa; Tak for linket. Jeg kendte godt siden. Og de har da sådan et håndtag som jeg søger... dog kun i sort! ;) Og jeg mangler dem i farver! Men linket er gemt,da jeg mistede det i mit pc nedbrud.

Britta: Neeej det er godt nok et langtidsprojekt... ihvertfald for mig ;) Jaah jeg elsker flotte haver og blomster... jeg har bare aldrig været ret god til at lave det selv'Griner* jeg kan ikke ret godt lide at pille ukrudt!! Så det bliver til nogen krukker ;) Lidt farve skal der til !!

Dorte sagde ...

Ja, siden er godt nok ikke dansk, men har du mod på at handle med det store udland, så er her altså rappe håndtag :
http://www.u-handbag.com/index.php?main_page=index&cPath=12&zenid=aa7b5af0e78bf2b310bc4f3e359e2ccb

Her er en dansk butik med mange hanke - de er godt nok ikke i sjove farver, men der er mange sorte og klare i anderledes faconer :
http://dansk-laederforsyning.dk/group.asp?group=35&page=1&sub=0

kh Dorte

Tina sagde ...

Dorte: Tak for linkene :) jeg kendte dem dog godt. De har heller ikke mine grønne håndtag, som bliver brugt til NONI tasken :) dog har de mange andre gode.

Dorthe sagde ...

Hejsa
der findes en garnbutik i Hundested( ja det er langt væk men dog i DK) der har mange forskellige håndtag. Måske har de noget du kan bruge. Den hedder vistnok det lille strikkeri.

GitteB sagde ...

Hm, Tina - du har overhalet mig :-)))). Jeg er nået til præcis 105 cm på mit. Og JA - det er et stort, men dejligt, projekt. Ligesom dig har jeg allerede nr. 2 i tankerne. Men det er nok i erkendelse af, at det bliver svært at få det her i fred. Begge pigerne har et vældig godt øje til det. Såh....jeg må nok på den igen. Og det har jeg slet ikke noget imod :-). Det er faktisk rigtig dejligt at hækle til en afveksling.
Hav en dejlig dag.
KH Gitte B

Tina sagde ...

Dorthe, ved du om de har en hjemmeside? :)

Gitte: 105 er da også rigtig godt på vej :):) Haha Nanna er også vild med mit... men tror hun er mere til lyserøde farver trods alt! Men som du siger... så er det rigtigt hyggeligt at hækle på det.. så det gør ikke så meget :)
God dag til dig også Gitte!

Send en kommentar