Hvordan mon?

onsdag den 2. maj 2007

Hvordan ville du valke 4 meter hestetømme?
Nej det er ingen joke ;) Jeg skal have valket 4 meter hestetømme... uden at det filtrer totalt sammen. Så snart det er valket og tørret, kan jeg nemlig gøre min taske færdig. Og det vil jeg sååå gerne!!! ;)

Jeg har nemlig strikket og strikket idag, på den lettere forhadte hestetømme, det er nemlig drønkedeligt at strikke... og træls med alt det venderi...!!!
Nix... jeg har ikke lært at strikke baglæns ;) Men engang ved lejlighed skal jeg have det lært!! Jeg ligner et totalt fjols hvis jeg overhovedet forsøger *Skraldgriner*

Nanna og jeg gik en tur rundt om den lokale møllesø, her til eftermiddag. Noget spændende er sket! En svane ser ud til at ligge på rede dernede. Hannen svømmer rundt og gør sig stor og farlig at se på! :) Han var dog nysgerrig nok til at følge os på noget af vejen.
Nanna fandt ud af at svaner godt kan lide græs! Så hun smed græstotter i vandet, som han straks snadrede til sig ;)
Men hver gang vi kom FOR tæt på kanten, pustede han sig om og svømmede faretruende hurtigt ind mod os. Jaja, man skal ikke spøge med sådan en fætter!!

(SUK jeg har brugt 25 forsøg på at få et par billeder med i posten....så nu er det ikke kun blogger der driller mig... nu har jeg også problemer med at kunne klikke på alle de små knapper inde i Flickr!! Hvad skeeer der??? )

7 kommentarer:

Julia Zahle sagde ...

Du stopper bare hestetømmen ind i en vaskepose, som du ville med alt andet. Så kan du rette den ud bagefter, hvis det behøves. *S*

Håber alt er vel derovre i Lunderskov.

Klem Julia

Tina sagde ...

Hej Julia,
Tak for rådet :)
VI har det fint herovre :) Jeg er bare hamrende frustretet over at det skal tage mig mellem 10 og 30 forsøg at skrive en post, eller kommentere på blogger.com bloggeres kommentarbokse :( Det er til at få grå hår af...nååh øh vent... det har jeg jo ;)

Jeg vil valke hestetømme!!!! :):)

Britta sagde ...

Det er da noget skidt med de billeder.
Har du for resten fået din egen computer tilbage igen?
Han er ellers en stor flot fyr ham svanefar, men jeg har hørt, at de har et ret hidsigt temperament, så jeg skulle også nok holde mig på afstand ;-)

Lene Z. sagde ...

Hej Tina,
Hvordan strikker du hestetømmer, siden du vender strikketøjet? Hvis ikke de strikkes på strikkelise/-mølle laves de på to strømpepinde, vhor du, når du har strikket en p, skubber strikketøjet tilbage på pinden, så du starter forfra på samme side. Tråden strammer du, når du strikker 1. maske. Derved får du en rund hestetømme. Jeg håber, du forstod forklaringen - hvis du altså gerne vil have den, naturligvis.
Hilsen Lene Zaar

Tina sagde ...

Britta, nej jeg har stadig ikke min egen pc :) jeg må ty til datterens hele tiden. Men den mangler alle mine gode kendte programmer og INTET er hvor det plejer :) Ja man skal ikke spøge med sådan en svanefar, han kan brække armen på en voksen mand!!!


Lene... øhh noget tyder på at jeg gør det meeeget bøvlet for mig selv ;) Jeg strikker på strømpepinde, men "Lukker" den ikke i siden... dvs. jeg vender hele tiden... så hvis jeg ville,,, kunn ejeg folde hestetømmen ud til en laaang rektangel. *Rødme* Jeg har ganske enkelt ikke tænkt så langt som du beskriver der!! øv! Det skulle jeg have gjort for4 meter siden!!!

Jette Møller sagde ...

Lykke til med din hestetømme, virker din mail stadig ikke, jeg sendte dig en ide med en hestetømmehank i går, men TDC var mækelig, måske du ikke har modtaget den.

Tina sagde ...

Jette, den har jeg ikke modtaget?øvser!!

Send en kommentar