Garmins første møde med haven

lørdag den 18. august 2012

Om lidt angriber jeg....

Puuuueha, sikke et hedebølge vi har haft idag, med over 30 grader. Så alle mand var ude og få lidt luft, da hytten snart føles som en varm rugekasse.

Så Garmin røg i selen og ud på græsplænen. Uh en verden!!! ;) Alt skulle undersøges og helst alt det udenfor snorens rækkevidde. Men det gik godt og hun var slet ikke irriteret over snoren, på samme måde som Oskar var, da han skulle lære det. Han lagde sig ned, som om han blev væltet af noget tungt, igen og igen ;) Garmin synes bare snoren er træls når hun ikke kan komme længere væk.


Og på intet tidspunkt udviste hun skræk for noget. Hverken den larmende Harley der blev startet op i genboens have. Eller råb, musik og støj fra naboerne. Heller ikke hverken pludseligt dykkende fugle eller andet.

Nu mangler vi snart bare at møde naboens store Maine Coon. Den var ikke at se idag :)


Så tiden gik med undersøgelser af alt i haven, afslapning midt i solen (go figure)... eller en kort slapper under havebordet, i håb om at smage den honningglaserede hornfisk vi fik på grillen ;)

Og lige om lidt falder hun vist ned af sofaen.... Liggende helt ude på kanten af at armlæn, hvor hun flytter sig cm for cm, for at mærke ny kølig stof ;)


4 kommentarer:

Lene sagde ...

hun er da deeeeeejliiiiiiiig

Lona sagde ...

Hvor er hun sød og køn!

Tina Dalbøge sagde ...

Så nuttet ;)

Tina sagde ...

Lene: Og hun var bare sååå modig :)

Lona: taak :)

Tina: Tak skal du have :)

Send en kommentar