Lange arme

fredag den 24. august 2012


Nøøøjjj jeg har lange, tunge, ømme arme nu :) Men nu er skulpturen vist også færdig! Det holdt hårdt - jeg er stædig og lidt dum. For jeg ved at det koster en tåre eller to imorgen med mine arme. Men det er vist det værd.

Jeg er blevet ganske godt tilfreds. Og trods det jeg gav andre kursister hjertebanken, da jeg satte boremaskinen på skulpturen og forborede huller, endte det ganske udemærket ;) Intet knækkt og fine huller til slut.

Men hjemtransporten derimod, tog et hjørne af foden. Så jeg måtte lige hjem og forme lidt mere på foden, for at glatte ud ;) Gasbeton KAN ikke holde til større slag altså....

Nu går jeg lidt og grubler over, om den skal males eller lakeres... eller begge dele :) Uanset hvad, skal den stadig være hvid.


10 kommentarer:

Birgitte Graversen sagde ...

Den er rigtig fin.
Husk bare at tage den i tørvejr til vinter. Det kan ikke tåle fugt/frost.

Helle sagde ...

wow den er flot godt arbejde :)

Tina sagde ...

Birgitte: Tak skal du have :) Det havde jeg ikke tænkt over, men det er da egentlig ganske logisk. :) SÅ det må jeg huske!

Helle: Mange tak skal du have :)

tanterne sagde ...

Den er godt nok blevet flot!
Hvis jeg nu havde en ny lidt bar have, ville jeg være hel sikkert forsøge at skaffe/lave sådan en.

Anette sagde ...

Flot arbejde. Da man i 70'erne byggede huse i gasbeton efterbehandlede man dem med et produkt der gør dem vandskyende. Måske kan du stadig købe det på trælasten? Jeg tror det hedder plus eller? God bedring med armene.

Tina sagde ...

Tante: Tak skal du have :) Kan være jeg kommer til at lave flere end det ser godt ud til min have :D

Anette: Taak :) Jeg tænkte på at male den med SKALCEM! :) Det er vandskyende og stadig åndbart og røres op i vand.

Sigrid S. Eriksen sagde ...

Den kunne nemt få en plads her hjemme hos mig - sltså bare hvis du ikke har plads til den.
Jeg synes at dene r så flot, og udtryksfuld.

Pernille sagde ...

Lækker figur.
Jeg kan huske vi legede med gasbeton dengang i startfirserne, da jeg i skole :)

Sine Smed sagde ...

Sådan Tina! Det ser virkelig godt ud. Hvis det gør for ondt i armene i morgen så smid dig i sofaen og kig ud på din flotte skulptur. Så håber jeg at armene gør lidt mindre ondt. Hav en god weekend.

Lene sagde ...

du er bare så knalddygtig kære Tina, men også en tooooorsk ikke at passe på dig selv ;D. Og det kommer selvfølgelig fra mig, der død og pine skulle med ud i storcenteret selv om jeg ikke kunne holde ud at sidde i bilen eller gå = jeg har ikke sovet for smerter i nat. Jow jow, jeg tror vi to må indse at når vi vil noget, så tager vi smerterne med....altså i teorien ;D Man kan jo godt ha' lidt ondt af sig selv bagefter ikke? Heldigvis har du jo din fine skulptur at kigge på og jeg har bare et dumt strygejern.

Send en kommentar