Træer

mandag den 25. oktober 2010


Sådanner! To styks tørre træer :) Modsat min venindes træer, nægter mine at stå selv. Så jeg har måttet putte ståltråd i midten af dem. Ved ikke hvad jeg gør anderledes, men samarbejde, DET vil de ikke ;)

Jeg vil prøve at lave et par små træer også, det kunne være de bedre vil samarbejde med mig!


9 kommentarer:

Marianne sagde ...

for Sørensen da du er hurtig :) de er bare så fine ... og ingen kan jo se at de skal ha´ hjælp til at stå.....
glæder mig til at se mere fra maskinen ....
kh

Tina sagde ...

Nej ståltråden er skjult godt :) Hvis man kigger efter den kan man godt se det.
Jamen det tager jo ingen tid på sådan en maskine. Hver trekant tager ca 15 minutter, incl slå op og lukke af. Og der er 6 trekanter i hvert træ. :)

Mie sagde ...

Hold da fast for en produktion.... har tit overvejet en strikkemaskine - men ved samtidig at jeg hader monteringsarbejdet - og har en fornemmelse af at blive snydt for processen og kun sidde tilbage med monteringen - glæder mig til at høre om dine erfaringer :-)

Helle Koed sagde ...

Hvor er de fine... :D
Har selv overvejet en strikkemaskine da jeg ikke har tålmoden med mig, når jeg selv skal sidde med pindene. Men spørgsmålet er om man i forvejen skal være god til at strikke, for at kunne se logikken i en maskine til arbejdet? :)

Tina sagde ...

Mie: Jeg synes nu ikke det er så slemt :) du sidder jo stadig og arbejder og tager ind og ud osv :) Bare hurtigere end ved alm. strikning.

Helle: Jeg har det lidt som dig Helle :) jeg er ikke typen der gider sidde arbejde på samme prjekt i ugevis. Og da slet ikke med glatstrikning der bare er såååå kedeligt. Dette og alm. strikning kan SLET ikke sammenlignes hvis du spørger mig. Processen er helt anderledes. :) Så jeg vil ikke mene man skal være strikkekyndig med pinde, for at finde ud af en strikkemaskine. :)

Lykke sagde ...

Hvor er de bare fine :-)

Anonym sagde ...

Hej Tina, de er rigtig flotte dine træer - men hvordan får du dem til at lave "grenene" - klipper du dem op? og filter dem? mvh Charlotte

Nanna sagde ...

Hvor er det fine. Kan man lokke opskriften ud af dig ;-) ?

Tina sagde ...

Lykke: Taark :)

Charlotte: Jeg filter dem og så klipper jeg bagefter :) :) Endelig ikke omvendt.

Nanna: Tak :) De er lette... slå 50 masker op... tag en maske ind i hver side på hver 6. pind... indtil du har 28 masker tilbage. Så tager du ind over hver 4. pind for resten. Jeg har ikke nogen opskrift... den er vææk!

Send en kommentar