Er i live endnu

søndag den 10. oktober 2010


Og jeg får da også lavet lidt :) fx er min sommerfugl nu brændt og venter på at blive indfattet i rundstål, på samme måde som guldsmeden! Fingrene har bare ikke lige været til at bukke jern.

Derudover laver jeg punge/tasker i pull tabs, så jeg er helt grøn i hovedet. Der er jo snart julemarkeder og julegavetid.

Men i disse dage er der lige stilstand. For selvfølgelig, nu der er weekend, fik jeg tandpine som ret hurtigt stod klart at en hævelse helt ud i kinden var uundgåelig. ØV hvor er jeg dog inderligt træt af at bøvle med tænder. Hvorfor er det nogens lod at bøvle med dem?

Men nå, efter næsten en hel weekend på youghurt, kan jeg næsten ikke vente til tandlægen åbner.

Derudover var jeg tæt på at få et rækkehus i denne uge. Men desværre var der een der overhalede mig indenom. Jeg var ellers klar på at indrette hus og have, til den store guldmedalje. Men jeg håber så på bedre held næste gang! ;)

Og ellers krydser jeg fingre for at min indre rastløshed snart munder ud i noget nyt kreativt. Eller en fototur! Nogen der vil med? Evt. til Skamlingsbanke, eller andet fedt sted?

9 kommentarer:

HEKSEN sagde ...

Flot, flot sommerfugl. Er den lige så stor som guldsmeden? Jeg syn's der er lidt lang. Dét kunne ellers være hyggeligt. Naturen bliver aldrig smukkere end nu.

Tina sagde ...

Den er lidt stor ja :) Den ligger på to a4 ark, på fotoet.
Ja det e rlidt langt, kunne ellers være super hyggeligt :)

HEKSEN sagde ...

PS Er spændt på, om jeg får lov at høre, hvad Nanna's store beslutning er.........

Tina sagde ...

Hvad tænker du på? :) det hun beskriver på sin blog? :) Det vil jeg ikke sladre om her offentligt. ikke nu hun selv har besluttet at tie med det ;)

HEKSEN sagde ...

Ja det var det faktisk og nej, selvfølgelig skal du ikke det!

Dortheivalo sagde ...

Øv med din tand. God bedring med den og fototuren.. Den gad jeg da godt at være med på.. jeg kunne være bærer :-)

Mie sagde ...

Håber du overlevede turen til tandlægen..... ved præcis hvordan du har det.... både fordi du har fortalt det - og fordi jeg kender følelsen selv - af at verden går i stå og går i sort, når det handler om tænder. Føler med dig og sender dig gode tanker....

Tina sagde ...

Dorthe: Tusind tak...
Nej vi skulle da fotografere sammen så :D

Mie: Jeg krydser fingre... jeg er begyndt at freake nu. Og forestiller mig alverdens ulykker, men sådan reagerer jeg. Ren rå ufortyndet angst. Tåbeligt siger nogen... men jeg kan ikke rigtigt styre det.
GODT ting sjældent ender som vi forestiller det mens vi er bange ;)

Kaja sagde ...

Nej, hvor er det en smuk sommerfugl, sådan en gad jeg godt eje.
Hav en god dag og god bedring med tanden.

Send en kommentar