VUPTI - mere sne

lørdag den 6. marts 2010

Vupti, sagde det nærmest og så havde vi sne igen. Igår, fredag, mens jeg stod og passede tøjbutik i 3 timer, VÆLTEDE det pludselig ned med sne.

Inden da havde vi ikke mere sne her i området, andet en meget små klatter, her og der, hvor solen ikke kunne nå. Ellers havde vi brun og kedeligfarvet jord.

I løbet af aftenen igår, fortsatte snevejret bare, med de største lækre fnug jeg længe har set :) DEJLIGT!!! (undskyld, jeg stadig jubler, men kan altså godt lide at se på det.... dog savner jeg også snart noget varme, misforstå ikke det ;) )

Og igår aftes skulle Nanna og et par veninder køres til fest, ude ved et forsamlingshus omkring 10 km herfra. Det lykkedes da også... i et roligt tempo at komme derud. Med piger i små sko og tynde strømper, der frøs så deres tænderklapren garanteret kunne høres langt væk. Men pæne så de ud!! ;)

Og jeg kom da også hjem igen og lyttede til radioen, hvor de fortalte om ulykker og lukkede veje. Og til sidst frarådede de da også al unødvendig udkørsel. Men jeg synes nu det var nødvendigt at pigerne kom hjem igen, så omkring kl 2, godt og vel, måtte bilen igen skovles fri for sne.

Og pigerne blev hentet og bragt hjem.... Og jeg må tilstå at jeg nød turene i sneen ;) Jeg synes det er sjovt, hyggeligt, anderledes fra hverdagens trummerum osv....

Alt sneen betød da også at jeg jo MÅTTE ud og gå en tur i det idag. Og så slår det mig hvor længe siden det egentlig er, at jeg har været ude og gå og knipse sidst.

Det er i hvert fald 3 uger siden jeg har nydt en gåtur. Delvist pga. begyndende sort og grumset sne .... men i DEN grad også pga. de dumme tænder. Jeg har haft ondt og har været psykisk lidt nede med flaget. Man er bare ikke i så godt humør og rummer ikke det store overskud, når man har så ondt i tænderne. Og når man ikke får sovet hele natten igennem, fordi man vågner, fordi man kom til at ligge på den side, hvor man har mest ondt i bisserne. Puha, godt bedre tider er i vente.

Og jeg har da heller ikke SPOR ondt i tænderne idag, så jeg havde lidt overskud der skulle brændes af. Og hvad er mere fedt end at gå en lang tur i ny sne, der bare glimter som 1 million diamanter??! Hvor lyset brydes og sende tifold tilbage mod een. Det er da bare SÅ lækkert.

Svanerne var også på besøg idag. Brrrrr, de må altså fryse tæerne! Det gjorde jeg i hvert fald ;)

4 kommentarer:

Deborah sagde ...

Dejligt at høre, at du ikke har ondt. Og dejlige fotos som altid.

Lin sagde ...

Utroligt flotte billeder som saedvanligt. Hernede er sneen vaek men....Vintergaekkerne er paa vej op jubiii, saa foraaret er lige rundt om hjoernet. Haaber Nanna havde en dejlig fest. Du maa sy smaa gammeldagse skoposer til pigerne saa de kan tage afsted i ordentligt foetoej og skifte undervejs, saa taenderne slipper at spille kastanjetter hihi.

Bibbi sagde ...

Dejlige billeder :o) Tak for det!

Tina sagde ...

Deborah: Tak :)

Lin: Tusind tak :) Sneen var også væk her... i to dage! Jeg hører om andre her i DK der fortæller om små gule erantis :)
Nanna hyggede sig :)
MEn du siger noget, med de skoposer ;)

Bibbi: Mange tak og selvtak :) :)

Send en kommentar