Grøn er håbets farve

fredag den 12. marts 2010

Jeg har købt ny frakke :) Den er af mærket St.Martins og er ultra super lækker!!! Den gør glad og den er super rar at have på :) (jeg har ikke råd til designertøj fra dyre tøjmærker, men har været heldig at få denne på super tilbud hvor alle kan være med.)

Og så har en en bi-effekt. Den trækker indimellem opmærksomhed. Jeg er efterhånden en del gange blevet prikket på skulderen og forsigtigt spurgt: "Hvor har du frakken fra?"
Eller også bare et smil og et: "Sikke en flot frakke, hvor er den forårsagtig!"

JA og for søren hvor vi da trænger gevaldigt til forår :) Jeg skal være den første til at indrømme at jeg elsker sne og at jeg har stornydt denne vinter, med alt det lys det har ført med sig, sneen.
Nu har det så ligget i omkring 3 måneder og selv jeg er mættet af kulden. Ikke af sneen, men af kulden!! Jeg har sååå ondt i hofter og knæ og fingre, så jeg er tæt på at gå i hi indtil varmen er her.

Og så er det at en forårsfrisk grøn frakke, vidner om håb.... håb om af foråret er lige om hjørnet ;)

God dag til dig!!

8 kommentarer:

Lin sagde ...

Nej hvor er den flot Tina. At det ogsaa har vaeret et roeverkoeb goer den bare endnu bedre. Du har ret, designertoej er ikke for os almindelige "doedelige", men naar man saa faar fat saadant et koeb og saa ovenikoebet faar en masse kompliùmenter af totalt ukendte, tja...saa er det sandelig en god dag!!!!!

Nina sagde ...

Hold da op for en smuk sag! St. Martin er også et af mine yndlingsmærker og heldigvis ofte til at komme i nærheden af. Jeg hepper med på forår, så du kan komme udog lufter frakken.

Laila sagde ...

Feeeed jakke!

Pernille sagde ...

Den er også bare lækker - jeg kan rigtig godt lide ærmerne.
Jeg har nogle tanker om en ny vinterfrakke. Faktisk har stoffet ligget på lager flere år, og den skal helt sikkert have ærmer i samme stil.. så mangler jeg bare resten... Det kan godt tage tid :)

Britta sagde ...

Wow hvor er den fed!
Og jeg kan lige forestille mig hvor godt den ser ud til dig og dit mørke hår. Og et af dine utallige tørklæder ;-)

Fríða sagde ...

lææææækker!!!
kh.fra Island
Frida

Nanna sagde ...

Jeg er så vild med det tøjmærke, men jeg ejer kun en enkelt t-shirt fra dem... Måske man skulle drømme om mere ;-) Fed jakke.

Tina sagde ...

Lin: Tak :) Ja røverkøb var det bestemt, elles ejede jeg ikke en St.Martins jakke ;)

Nina: Ja jeg køber det ikke som nyudkommet :) Jeg har ellers lige stået og beundret nogen T-shirts. Men 500 kr for en T-shirt er jeg for nærig til ;)
Frakken ER i brug og jeg elsker den. Om jeg så skal fryse med anstand ;)

Laila: den er suuuuper skønt :) Tak!

Pernille: Tak :) Ærmerne var også noget af det jeg faldt for! Elsker puf!!! Jeg har tit haft lyst til at kreere en frakke selv. Men har ikke rigtigt fundet modet.
Håber du tør, så kan jeg jo kigge med ;)

Britta: jeg er ikke sådan vant til at blive rost og prikket på skulderen. Men har fået meget ros med denne frakke. Lidt sjovt :)
Det der med mange tørklæder snakker vi ikke om vel???? ;) Intet om tørklædemanier her....

Frida: Jaaah mums :):)

Nanna: jeg elsker det også. Og også Disigual ;) Drømme kan vi heldgivis altid!!!

Send en kommentar