Atjuuuu

lørdag den 20. marts 2010

Jeg er godt tæt i hovedet af snot. Jeg føler mig sådan lidt i en vatforet boble. *sniff*

Så nu vil jeg forsøge mig med en RomToddy. Noget jeg aldrig har prøvet før faktisk. Men man bliver lidt ynkelig og smådesperat, når man er godt fornøøølet.

Til 1 person:
1 spsk. muscovadosukker eller 1-2 sukkerknalder, gerne af rørsukker
1 strimmel citronskal
1 godt skvæt citronsaft
spilkogende vand, ca. 1,5 dl
ca. 1/2 dl mørk rom (min yndlings er Captain Morgan)

Først kommes sukker og citron i et glas. En ske sættes ned i glasset, som derefter fyldes halvt eller trekvart op med kogende vand, til sidst hældes der et godt mål rom i.

Jeg har blandede følelser for denne drik. For jeg kan altså bedre lide min Captain, kold og med cola. Samtidig kan jeg da godt forestille mig den luner godt i kroppen.

Skål og god*atjuuu*nat !!

6 kommentarer:

Ellen sagde ...

God bedring.

Lene Sophie sagde ...

Jeg har også været snottet i 2 uger nu, måske skulle jeg også prøve en romtoddy og Captain Morgan er også klart min farvorit

Helle Koed sagde ...

God bedring søde... :) Kaptajnen lyder ellers lækker synes jeg! ;) Måske det er det jeg skal prøve at hælde i min lille Magnus! HA HA...

Tina sagde ...

Ellen: Tak :)

Lene Sophie: Aaaajj det er bare så træls at rende rundt og snotte sådan. Ja Captainen vinder ;) Sjovt som der pludselig ogås vælter med reklamer med ham.

Helle: taaaak :) *sniiiff*
Arh ja hvem ved? Fik engang en Gammel Dansk da jeg var godt snottet og havde ondt i halsen. Meeeeen der var jeg vist alligevel 10 år ældre end Magnus ;)

Fríða sagde ...

du kommer i hvert fald nok til at sove godt ovenpå sådan en Captain, og hvis du drikker mange nok så bliver du nok også helt ligeglad med snottet!
kh.fra Island
Frida

Tina sagde ...

Frida: Det smagte altså ikek vildt godt varmt... så jeg drikker for langsomt til at det rigtigt har nogen god effekt ;)
Så hellere drikke det som jeg plejer... rom og cola. Simpelt men mere velsmagende. OG som du siger, drikker jeg nok af dem, er jeg skisme nok ligeglad med snottet ;);)

Send en kommentar