Nisser inde - Nisser ude

søndag den 30. november 2008

Det er lige det der er ... eller har været :) Nisserne indenfor, er på plads og vi er sammen klar til at jule!! Nisse "Albert og Alberte", står i vinduet og ser så glade ud.

Først stod de faktisk og kiggede UD af ruderne, da der gik små børn forbi lige udenfor og pegede smilende på dem. Der var nemlig juletræstænding idag og nissemand og nissebørn gik forbi, med en skare af unger bagefter. Han var nemlig populær, som altid.... for der fløj om ørerne med karameller!!!

Dette var så første år, hvor vi ikke var henne og kigge. Nanna er blevet for stor og jeg havde ærlig talt ikke energien idag, til også at stå på torvet og fryse! :) Så billedet her blev knipset ud gennem vinduerne! Til alt held, havde jeg lige vasket dem ;)

Aften og benene oppe

lørdag den 29. november 2008

Mørket har sænket sig her i vort lille hjem..... og vi er godt trætte, efter en hel dag med juleindkøb.

Men nu er alle julegaver også i hus. Det er godt nok dejligt at være færdig allerede. December kan nu stornydes, uden at stresse over gaver. Jeg glæder mig....

Min bror, Nanna og jeg tog ud og shoppe sammen. Indimellem skiltes vores veje og vi købte til hinanden. Vi mødtes igen, spiste god frokost på en lille Italiensk restaurant.... for at fortsætte vores shopping runde. Alle gaver var købt og fyldt i bilen... og så besluttede vi lige at blive og se filmen Madagascar 2!!! ;) Den ER godt nok grineren.... det må jeg gi !!

Nu er gaverne så afleveret hvor vi skal holde jul. Og jeg kan nu sætte mig ned og lave nogen armbånd. Jeg købte nemlig lidt flere perler at gøre med!! Fire farver cateye perler, 8 mm store. Der blev også suppleret lidt med nogen glitrende flotte sølvkugler og glatte sølvkugler til afslutning på snorene :)

Nu mangler jeg så bare noget snøre at gøre med :) Glæder mig til at lave flere armbånd!

AV for den

Jeg hækler og hækler og hækler.... for huuuulen der er lang vej frem og tilbage på det tørklæde!!!
400 og nogen, dobbelte stangmasker...det er altså mange!!! Og at det så oven i købet er på nål nr. 9, det gør det så ikke spor bedre.

Spørg lige om mine hænder og skuldre gør ondt nu!!! Jeg plejer ellers nok at kunne hækle, når jeg ikke ku strikke. Meeeen......

Næste runde bliver interessant. For der skal jeg, hvis jeg følger opskriften, bryde garnet og putte perler på... hækle perler ind.... bryde garnet igen, tilføje flere perler og hækle perler på.
MEN jeg kan da ikke li at skulle bryde garnet alle de gange for at føre perler på. Findes der ikke andre metoder???

JEG har også lært nyt idag

torsdag den 27. november 2008

En af mine søde Torsdags Café brugere, er rigtig god til at male. Og hun og de andre sad en dag og talte om at overføre fotos til lærred. Noget jeg gerne har villet lære længe!!!

Så jeg tiggede om ikke hun ville lære mig det også .... og jeg må have blinket og smilet så sødt, for jeg fik lov at blande mig på hendes hold idag, inden jeg skulle ind og flette armbånd :):) TAK for det!!

Bemærk lige, at overfladen på, især fotos til højre IKKE er færdiggjorte.... alt det hvide nistre KAN komme væk ;) Og der er intet kunstnerisk over dem.... da jeg KUN har overført fotos for at lære teknikken. Og fotos er ens på begge malerier, for at teste om der er forskel på fotokopier og printerkopier. Pæn og kunstnerisk udførelse må komme en anden dag ;)

SÅ godt !!

Så blev anden runde af "Knyt dit eget armbånd", afviklet og det med STOR tilfredstillelse!! :) Hvor er det altså super at undervise, når man bliver mødt med lutter store smil, lærelyst og efterfølgende ros og tak :):) Man bliver da lige 10,5 cm højere af det!

Så, endnu engang succes ud over alle grænser. Denne gang med 17 kursister... og denne gang med en del flere unge imellem. Nogen med det vildeste gåpåmod og andre mere forsigtige...

Desværre har jeg ingen fotos fra i aften. Vi manglede en "mand" til at undervise, og vi glemte fuldstændig alt om kamera... indtil hen imod slutningen... og så viste det sig at det lånte kameras kort var fuld :) Så i må nøjes med et foto af det armbånd, jeg lavede igår aftes. Lige for at vise, at resterne også godt kan bruges!!

Nanna spurgte her til aften, hvorfor jeg ikke blev uddannet håndarbejdslærer!!! Sikke en kudos! :);) Men hvis da bare kadaveret ville samarbejde i længden, så kunne det da være sjovt. Desværre har jeg bare alt for mange off-dage og alt for mange dage hvor jeg end ikke kan overskue at vaske tøj! Så jeg må nok hellere nøjes med de her små, frivillige arrangementer, af og til :)

Dog er jeg helt sikkert ikke færdig med at lave armbånd.... det kan der godt gå lidt sport i nemlig ;)

Laaange arme....

onsdag den 26. november 2008

Laaange arme, er da lige det jeg mangler, hvis jeg selv skulle gå med alle de armbånd, på een gang!!!

Det skal jeg jo så heldigvis heller ikke :) Nogen er tænkt som gave og andre, til at skifte imellem, efter humør og påklædning.

Her er vist et par eksemplarer, med andre lukninger. Den øverste med almindelig smykkelås. Den lige her ovenover er lavet med smykkeelastik.

Armbåndet nedenfor er med den almindelige lukning. Perlerne er de ualmindeligt smukke Cateye perler. Jeg har kun set dem på www. Og jeg kan bare slet ikke få nok af dem ;)

Og SÅ skal jeg nok pause den lidt med de armbånd ;) I hvert fald, om ikke andet, efter kurset imorgen.

SUPER kursus

tirsdag den 25. november 2008

Igår gik bare SÅ godt. Faktisk over al forventning.

Dagen startede kl 9, hvor jeg mødtes med vores to dejlige bibliotekarer, Lisbeth og Solveig, samt deres nyeste medarbejder Bodil. Første punkt, var nemlig at vise dem, hvordan man lavede disse armbånd. Jo flere der kunne flette, jo flere kunne hjælpe til om aftenen jo.

Vi havde det rigtigt hyggeligt med fletteriet og forberedelserne til om aftenen. Der blev klippet snor i lange baner, så det hele lå i bundter, lige klar til at flette af. Hammeren blev også svunget, da vi valgte at lave nogen "flettepinde", så det var let at binde snore fast og begynde at flette. Så der skulle slåes en HEL del søm i.

Noget Solveig i øvrigt klarede glimrende, uden at slå sig selv alt for meget over fingrene ;)

Jeg havde medbragt en del af mine egne perler. Mest fordi jeg ikke var sikker på, der var nok materialer, dels fordi jeg efterhånden havde et pænt lager, af de perler jeg ikke mente jeg fik brugt selv. I kender det sikkert godt.... Man får købt sådan nogen blandede æsker, fordi man har spottet at der er 10 perler deri man synes man ikke kan leve uden ;)

Hvor om alting er, skulle det vise sig at være lidt heldigt at jeg havde taget dem med.

Da klokken blev sådan kort efter spisetid om aftenen, mødte jeg igen op på biblioteket. Der kom en af mine Torsdags Café brugere, Filiz, og smugstartede på et armbånd. Sådan at vi, i tilfælde af ren kaos, ville være een ekstra til at hjælpe. Men inden hun nåede at flette færdigt, troppede de første kursister op :)

Straks blev de sat igang med at vælge perler, efter først at have kigget på færdige armbånd, for at få idéer. Og SÅ gik det ellers slag i slag, og de næste 1½ til 2 timer, nåede jeg end ikke at KIGGE rundt i lokalerne :):)

Alle, unge som ældre, flettede på livet løs. Snakken rullede frem og tilbage hen over det laaange bord, hvor godt 24 kursister, sad og hyggede sig. Det ene mere fantasifulde og flotte armbånd, efter det andet, blev færdigt og alle sad og summede og fortalte om hvor dejligt det var, at lære denne kunst.



Og at dømme efter de tomme perleskåle og de store smil bagefter, og alle de varme og søde tilkendegivelser om et godt kursus, tror jeg vi må erkende, at det var en bragende success !!
Og på min egen personlige side, fik jeg overvundet skrækken og jeg hyggede mig helt vildt :) Det bliver HELT sikkert ikke sidste gang, jeg siger ja til sådan et arrangement.

Og vi er jo klar allerede på torsdag igen. Hvor vi lige tager en runde mere, dog med færre kursister. :) Hvor føler jeg mig heldig at bo et sted, hvor biblioteket og borgerne, gør brug af hinanden på den måde!

Alle fotos er taget af Lisbeth, så respekter lige hendes copyright, tak :):) Husk at alle billeder kan klikkes større!

Hvis der er en læser der synes armbåndene på billederne ser bekendte ud, skyldes det måske at der findes armbånd der hedder Shamballa, der ligner disse. Hvor Shamballa armbånd, med diamanter, koster fra 7.000 kr og op til omkring 207.000 kr.... så kan alle være med, til priserne på vores ;)

Shamballa er en skjult by i Tibet, der menes at gemme på en af verdens største hemmeligheder. En hemmelighed der giver livskraft, energi og indsigt. Så armbåndene skulle efter sigende fylde dig med disse energier og kræfter. Det kan da ikke skade at prøve, kan det vel?

Jeg er klar til imorgen....

søndag den 23. november 2008

Tror jeg da ;) Jeg er ret nervøs og spændt.... Og jeg ved samtidig udemærket godt at det er pjat !
Men sådan noget kan man altså ikke bare lige forklare sig selv.... og så også høre efter ;)

Men idag har jeg øvet mig lidt, i de der glidelukkemekanismer. Og det går jo ganske godt nu :) Det er sådan nu, at jeg faktisk har lettere ved det såkaldte "svære" armbånd, end ved det såkaldt "lette"!!

Der blev produceret ialt 5 forskellige armbånd idag. Bare for at deltagerne, har nogen at kigge efter. Både til at få idéer fra og til at kunne se detaljer på.

Heldigvis får jeg hjælp imorgen, både af DE bedste bibliotekarer og en af mine Torsdags Café deltagere :) Så vi håber vi er hænder nok.

Genbrug

fredag den 21. november 2008

Nanna har været kreativ idag!! :) Hun har slagtet et gammelt keyboard, der lå i kælderen og lavet hårnåle ud af det.

Imorgen skal der laves mere ud af resten. Men vi mangler lige lidt materialer at gøre med. Men det var da sjovt lige at få lidt skægt ud af de gamle keyboards, inden de bare ryger ud.

LYT!

Man skal lytte!!! Når ens børn kommer og siger de har ondt i led.

Det gør de fleste af os også. Da Nanna gik til badminton for nogen år siden, kom hun ofte hjem og klagede over ømme knæled. Og da jeg selv har gigt, spurgte jeg lægen om ikke hun synes vi skulle være lidt OBS på det?

Vi fik at vide at det nok bare var vokseværk og ru brusk på indersiden af knæskallerne, der skulle raspes af med alderen... ved slid. Og man tror jo, så vidt muligt på sin læge.

Nu begyndte Nannas fingre så også at drille. Efter at have håndskrevet opgave på ca. et par A4 ark, blev fingerledene let hævede, røde, varme og ømme! SÅ tænkte jeg åååh nej!
Men da vi efterhånden er blevet affærdiget en del gange hos lægen, med ondt i Nannas bevægeapparat, tøvede jeg og tænkte: Vi får nok bare samme smøre igen!

Til alt held, var det så tid til sundhedsplejerskens besøg på skolen. I den forbindelse fik eleverne en afkrydsnings seddel med hjem, hvorpå de skulle fx. skrive om der var bøvl med led. Nanna tøvede ikke, og satte kryds ved JA!

Sundhedsplejersken luftede så straks sin mistanke om leddegigt og sagde at vi skulle gå til lægen. Og, at der muligvis kunne vises noget, ved en håndrøntgen. ØV så havde jeg på fornemmelsen at min første tanke om gigt, desværre godt kunne være rigtig nok.

Så idag tog vi til lægen og fik en snak. Endelig følte vi at lægen lyttede. Hun mener så at Nanna har fået børne leddegigt. Hun vil så kontakte børnlægerne for at finde ud af, i hvilken retning vi sådan skal gå mht. undersøgelser og videre forløb. Også for at få klarlagt en 100% sikker diagnose. Mens jeg så skulle snuse lidt rundt i familien, for at se hvad former for gigt der florerede dér! Det er der nemlig en del af... dog ikke hos andre børn. Heldigvis. Dog ville hun ikke henvise til røntgen, da hun ikke mente den påviste noget hos så ungt et menneske. Så vejen videre frem kender vi ikke endnu.

Så vi sidder lige nu med en blanding af "PIS osse!!!" og "Så HAVDE vi sgu da ret" !!!! Undskyld sproget. Men for søren hvor kan det være frustrerende når ens intuition siger at ens barn famer ikke skal have ondt, når hun har lavet det eller det. Og at lægen så affærdiger det med vokseværk.

Jeg kan GODT se at der på gigtforeningens hjemmeside, står at børne leddegigt tit bliver forvekslet med vokseværk i starten... det ændrer bare ikke så meget på MIN frustration.

Nu må vi se hvor det hele bærer henad. Og jeg skal liiiige sluge hvad det kan gøre på lang sigt og have svar på de spørgsmål, der helt klart nok melder sig med tiden. Plus, jeg sidder med tanken: " hun KUNNE jo ringe og sige, at det også kan være et eller anden mangel på vitaminer!" eller noget og at det så slet ikke er gigt.... For det er jo ikke 100% sort på hvidt endnu, kun at alt tyder på det....

Klap klap

torsdag den 20. november 2008

Klap klap, siger den!! :) Jeg har lige lavet en pung til mine hæklenåle. For de lå bare og flød i en stor flettet kurv og var derfor nærmest umulige at finde.

Så jeg slagtede en gammel grim reklame pengepung, med sådan en klap klap skinne i ;) Hvad hedder de egentlig?

Og dette er så resultatet. Det er ikke andet end en lille stofrest der skal til.... og så er der styr på dem!

Avisen

Se lige, hvad mine øjne fangede i avisen idag!! Ja altså arrangementet er jo ingen overraskelse... Men stykket i avisen, med navns nævne er :)

Jeg glæder mig til arrangementet, sametidig med at jeg er vildt nervøs. For jeg dutter altså ikke til at være i centrum og tale for flere af gangen. Men jeg tror omvendt også det er god træning.

Nu er jeg bare spændt på, hvor mange der har lyst til at lære at knytte deres eget armbånd ;)

EDIT: Avisen er lige kommet idag... og inden folk nærmest var nået hjem og læse den... væltede det ind med tilmeldinger. Mandag er der (da jeg gik hjem fra Bibleren) 21 tilmeldte. Og vi måtte lave en dag mere... hvor der også er godt på vej til samme antal tilmeldte!!!!!!! Jeg må tilstå jeg er rystet og glædeligt overrasket :) Jeg er noget spændt på om det kommer til at gå godt!

Custom Camera Strap GUEST GIVEAWAY!!!!

onsdag den 19. november 2008

Se, det er ikke kun mig der laver sådanne kamera stropper :) Oveni købet, så giver hun dem væk, hvis du er heldig !!
Klik på linket herunder, så kan du måske også nå at være med i konkurrence? Den slutter den 30 november.

Custom Camera Strap GUEST GIVEAWAY!!!!

Jeg fandt lige...

mandag den 17. november 2008

Jeg fandt da lige de fotos, som var forsvundet fra min "til salg" liste :) Så nu kan man igen se, hvad det er, der står beskrevet derinde.

Samtidig har jeg lagt en online ønskeseddel op. Til brug for alle dem, der nu skulle have lyst at lure. For jeg har altid problemer med at huske, hvad det nu lige er jeg ikke kan leve uden, når vi når her til jul og min fødselsdag, i næste måned ;)

Så fik jeg også ordnet det... Og begge dele ses ovre til højre under billedet af "mig".

Nyt tøj

fredag den 14. november 2008

Jeg har brugt lidt penge idag, på mig selv! Oooog også lidt på Nansen ;)

Vi har købt tøj! Jeg fik disse to ting... en lilla satinskjorte, med bindebånd om livet! Den gør at jeg rent faktisk får en talje!! Og dertil matchende sko!! Farverne er lidt misvisende her... for begge dele er den der modelilla, der er inde lige nu. Og de er langt tættere i farven, end det ser ud til her. Mærkeligt som et kamera kan snydes af overflader :)

Skide flot, både til jeans og de lange sorte pæne bukser!

Nanna fik en korsagekjole med masser af sort tyll for neden :) Flot kjole!! En kjole som hun så vælger at spice godt op med pangfarvede strømper og tilbehør!!

Engang imellem, må man godt selvforkæle lidt....

Det er simpelthen for dårligt !!

torsdag den 13. november 2008

Kort efter Nanna's konfirmation, købte hun, for nogen af sine penge, en iPod!!! Et ønske der havde stået højt på listen, længe!

Vi endte med at købe den i Elgiganten, fordi de var de eneste der havde en i pink.

Men desværre varede glæden kort, da den begyndte at fryse fast, midt i det hele. Og det eneste man så kunne gøre, var at lade den aflade. Og efter en ny opladning, kunne den lidt igen... for derefter at gentage mønstret.

Så tog vi ind med den og fik en snak, og medarbejderen i reklamations afdelingen, forklarede at han lige ville opdatere softwaren i den. Det gjorde de sådan set ret hurtigt, mens vi lige handlede lidt.

Igen, skulle glæden vare kort... for inden længe begyndte den at gå ud, uden varsel. Batteriet var ikke fladt, den gik bare ud. Så vi tog endnu engang ind med den.
Denne gang sendte de den ind til Apple. Men vi fik den retur, med en besked om at de havde opdateret softwaren og gendannet den. Men at de derudover, ikke mente den havde nogen fejl.

Da var jeg ret sur på dem, og følte egentlig at vi blev spist af.

Ganske rigtigt. Der gik ikke ret længe før den igen begyndte at udvise de samme fejl som tidligere. Den fryser fast. Hvis man åbner et spil, stopper den midt i at åbne og så skal man igen vælge sprog, som blev hele iPod'en resettet. Oveni det hele, kan den heller ikke længere connecte til iTunes, på pcen.
Ydermere, kan den kun holde batteri hen ved 2 timer, hvis den kører på musik uafbrudt. Dertil skal siges, at min NEMT kan køre på lydbog en hel nat, fordi jeg falder i søvn, og oveni købet kan gøre det igen natten efter, uden at jeg behøver lade den op igen.

Så idag, tog vi igen ind med den. Forklarede alt det ovenstående og sagde at det jo nu var 3. gang vi var inde, med selvsamme iPod!!!

Manden derinde, måtte lige et smut ud bagved, for at diskutere sagen med en kollega. Men enden var: "Vi sender den ind igen. For da det er en softwarefejl, kan vi ikke bare give jer en ny".

FØRK, hvor var jeg lige godt træt af dem i det øjeblik. Og jeg spurgte, om de bare sådan kunne feje os af, fordi det var en softwarefejl ??!! Og viste ham, at Nanna ekstra, havde tegnet en forsikring til 299 kr, en såkaldt 2 årig bærbar og hifi forsikring. Om de da så heller ikke ville dække, via den??
Nix, de ville IKKE give os en ny fordi det var software. Men han ville sende den ind til Apple. Og hvis de heller ikke kan få den til at connecte til iTunes, eller påviser at den fryser osv... EFTER en software update.... SÅ kunne vi få en ny!!!

Jamen jamen.... så er vi jo lige vidt!! For umiddelbart kører den jo bare upåklageligt, lige efter update. Men der går jo så nok igen kun få dage, inden den igen fucker up!!!

Mens han stod og skrev det hele ind på deres pc, spurgte jeg ham om det virkelig kunne være rigtigt, at vi skulle tage hjem og stampe på den, og så komme med den og sige at der sørmer var sket noget med den! For det havde de jo fortalt at hendes ekstra tegnede forsikring, ville dække.
Tror i så ikke manden svarer: " Vil du have min ærlige mening? - Det ville jeg gøre, hvis det var mig!"

Hvor er vi så henne???

Kan det virkelig være rigtigt? Kan de virkeligt bare feje os af, fordi det er en software fejl ??? Det er jo ikke noget software VI har styr over, eller kan opdatere, med de opdateringer DE har derinde.

Hvor langt kan de gå? Og hvor meget kan/skal vi finde os i som forbrugere????

SE lige her

SE lige her, hvor er det nogen søde dragter hun bare sådan forærer væk :):) Det er da helt umuligt at stå for!!

Godt nok er min egen pige 14 år gammel. Meeen kender da et barn eller to som ville elske de her flotte dragter :)

Soundvenue Tour - Pitstop Kolding

søndag den 9. november 2008

Igår var Nanna og jeg til koncert, på Pitstop i Kolding. Soundvenue Tour'en var landet!

Nanna havde vundet billetter, gennem musik magasinet Soundvenue, til hendeselv og en ledsager.

Veninden der skulle have været med, blev desværre forhindret. Så jeg måtte lige springe til i sidste øjeblik. Men det var nu ret fedt. Musikken var i top og de unge bands, tror jeg på, skal nok komme rigtigt langt.

Det første band vi hørte, hedder Twins Twins! De var super gode, hvis du spørger mig. Og af underholdende småting, lagde vi mærke til, at bassisten spillede i bare tæer ;) (ses på øverste foto, yderst til venstre) Oveni det, skal det siges, at de var ualmindelig søde bagefter, da vi stod og talte med dem.

Band nr. 2 på scenen, var Kiss Kiss Kiss... nogen unge energiske fyre, der forstod at trykke den af! Jeg havde fået at vide vi skulle ind og høre Indie Rock..... og så er det jeg blev helt i tvivl derinde, for de her, fyrede ren rå rock af, hvis du spørger mig ;)

Det var super svært at stå stille... og snart gik både arme og ben! :) Og det kan GODT være jeg måske næsten kunne være deres mor, men for hunnan, hvor bassisten var charmerende og forsangen havde nogen skønne øjne! ;)

Band nr. 3 på scenen hed The Kissaway Trail. Også mere rock end det var Indie, synes jeg. Eller også har jeg ikke styr på kategorien Indie ;) Men uden tvivl nogen energiske gutter der forstod at levere varen. Dog var de ikke så udadvendt, mod publikum, som de andre bands.

Som det ses på billedet her, foregik det meste af deres forestilling, på tæerne! I hvert fald for den ene sanger her ;) Jeg var ret imponeret af den kraft han sang med, samtidig med at han i den grad havde en indvendig afspilning i gang, hvor tæerne var instrumenterne ;) Det skal ses!

Men for hunnan de var gode!! Jeg skal love for, der var gang i publikum under deres optræden! Dem vil jeg bestemt også gerne høre igen!


På billedet herover ses igen, at guitaristen bagved står på tæer!

Alt i alt en kanon aften med gang i den! Fedt musik og glade mennesker :) Jeg tror lige det var en rigtig god gevinst, Nanna havde scoret dér!

Vi købte også en Twins Twins cd, det eneste af de tre bands, der havde udgivet een. Vi fik signeret den. Da vi kom hjem, var skuffelsen til at føle på, for indeni var der ikke deres musik!!!! Hvordan dælen kan det ske? Nu har vi skrevet til dem, i håb om at hitte ud af noget... for vi ville jo gerne lige høre DERES musik! ;)

Billedkvaliteten må i tage som den er... for det er ikke uden problemer at fotografere sådan et sted! Og da SLET ikke, når man hen i mod slutning af aftenen, opdager en forkert indstilling på cam... skod!

Jeg har vundet!!!

lørdag den 8. november 2008

Se lige hvad jeg har været så heldig at vinde!!! :)

Britta, startede en indsamling på Støt Brysterne, hvor der blev samlet hele 4.300 kr sammen, blandt webstriks medlemmer!! Og i den forbindelse var der flere, der sponsorerede flotte gevinster, som så ville blive udloddet til alle os der donerede derinde.

Jeg vandt så denne flotte gave fra FILT!! Jeg er rigtig spændt på, hvordan de er at strikke med. Og i længden, om den måde de sættes sammen på, holder. Genialt system altså!

(U)Enighed

fredag den 7. november 2008

Jeg kan ikke rigtigt blive enig med migselv, om hvad jeg skal lave idag.....

Jeg sætter mit sjal som jeg vil...

torsdag den 6. november 2008

Jeg sætter mit sjal som jeg vil
Og sætter den gerne på spil
Jeg bærer med min byrde med smil
For alt er et spørgsmål om stil
Men af og til så kniber det, det er de andres fejl
Eller også er det bare mig der er så pokkers stejl

dum di dum da dej.... Sådan kan man da synge om sjalet/tørklædet her :) Det blev gjort færdigt igår og blev skyllet op. Nu er det så klart til brug... og sikke blødt det er!!

Størrelsen blev god... 32 cm bred og 186 cm lang og en vægt på 192 gram. Og opskriften finder du her!

Det er et tørklæde man nemt kan lege lidt med. Desværre havde jeg kun en lillebitte broche, som ser lidt forkert ud her... men...

Som halstørklæde:

Som skuldervarmeren:

Som den lille sommerjakke:

Eller måske som en lille poncho?

En god mavefornemmelse

onsdag den 5. november 2008

Jeg ville være et skarn, hvis jeg ikke følte mig heldig.

Vi har til aften, været til elevsamtale, for første gang, på den nye skole. Og jeg må tilstå at jeg fik en god mavefornemmelse, af at høre ord som: ønske elev, dygtig, engageret, velforberedt, entusiastisk og vellidt...

Det var ellers lidt af en omvæltning, at komme fra en lille privatskole med 15 elever i klassen, til en større folkeskole med nogen flere elever i klassen :) Og ind i en klasse hvor hun var den eneste der ikke kendte andre på forhånd. Og oveni købet opdage at man er et helt klassetrin bagud i matematik!! Ihh altså Skanderup !! *løftet pegefinger til jer*
Men ellers har bekymringerne vist været større hos mig, end hos Nanna selv!

Matematiklæreren havde kun ros til hende. Og hun er nu godt med... og det på kun et halvt skoleår... det er gået lettere end frygtet. Men, Nanna hader også at være second best! Hun hader at få 10 hvis hun nu kunne få 12 !! Gode træk at have.... hvis man ikke stresser over det :)

Nanna, du fortjener den tur i biffen!! Du har dælme gjort det godt :)

Status

tirsdag den 4. november 2008

Jeg har fået hæklet lidt på tørklædet, med edderkoppemønstret!! Det skrider fremad, men ikke så hurtigt som jeg godt kunne drømme om! :)

Men jeg tror altså jeg skal have fundet et andet navn til det mønster... med min araknofobi, så dutter det ikke!!

Og mest til Siffe, kommer her farvekoderne på garnet jeg har valgt, og som bedst gengives på billedet nedenfor. Især den blå er ALT for lyseblå på billedet herover.

Sort: col:500
Lyseblå: col:6024
Rosa: col:823
Brun: col: 211
Lilla: col: 2873

Og garnet hedder Alpaca Silk, fra Hjertegarn. Bestående af 60% alpaca, 30% Merino uld og 10% silke. Og det er SÅ blødt og lækkert :)

Godt og skidt

søndag den 2. november 2008

Igår købte jeg en cd med Pink, da den blev pakket ud, var der en grim ridse hele vejen rundt. Så ud og bytte igen idag!! Det gjorde de heldigvis uden bøvl... og de har sikkert smilet, for der røg lige en xtra cd med hjem... Den nye med Duffy!

Og så lidt kulørt til garderobeskabet... en rød trøje!!!! Mærke jer det, i kalenderen... jeg har købt RØDT og jeg har købt uden at tøve ;) Jeg plejer at gå fra tingene igen, fordi det ikke er "nødvendigt".

Men jeg kunne ikke stå for denne røde trøje. Den sidder godt, synes jeg. Ikke for lang og ikke for kort! Den passer lige til lille mig. Til trøjen måtte jeg så lige have nogen skønne røde stribede strømper, til når jeg har de knælange bukser på!

Anne igen igen

lørdag den 1. november 2008

Jeg skulle lige skynde mig at have et tørklæde, med noget grønt i, til jubilæumsfest. Så hurtigt igang med et Queen Anne tørklæde! Det tager ingen tid... og det Noro er bare SÅ flot!!! :)

50 gram Noro Silk Garden no. 2026, på nål nr 4. En aften... skylle skylle og nåle i ... næste morgen et lækkert tørklæde ;)
Billedkvaliteten praler jeg ikke af, da det er taget i en fart imorges :)