Jeg har vundet!!!

lørdag den 8. november 2008

Se lige hvad jeg har været så heldig at vinde!!! :)

Britta, startede en indsamling på Støt Brysterne, hvor der blev samlet hele 4.300 kr sammen, blandt webstriks medlemmer!! Og i den forbindelse var der flere, der sponsorerede flotte gevinster, som så ville blive udloddet til alle os der donerede derinde.

Jeg vandt så denne flotte gave fra FILT!! Jeg er rigtig spændt på, hvordan de er at strikke med. Og i længden, om den måde de sættes sammen på, holder. Genialt system altså!

11 kommentarer:

Merete sagde ...

Hej Tina

Tillykke med præmien. Jeg er spændt på hvad du siger til dem?
Merete

Jette sagde ...

Tillykke med præmien, også spændt på hvad du mener om sættet. Synes det er genialt at kunne parkere strikketøj på og forlænge osv. men når det så kommer til at strikke med dem er de ikke lige mine bedste pinde, de er for langsomme, det er svært at få maskerne trukket frem på dem.
Og så vil jeg lige sige at dit sjal bare er blevet mega flot, har prøvet det mønster, kan bare ikke få det pænt.

dk.lin sagde ...

Tillykke tillykke. Saa venter vi paa at faa at vide hvordan de er at strikke med.

Anonym sagde ...

Tillykke med gevinsten. Jeg har selv et sæt og fortrudt bittert, at jeg købte det. Plastikpindene er for bøjelige og maskerne glider ikke så nemt på dem. Jeg elsker istedet at bruge mine ADDI pinde og ønsker mig istedet deres click-on pindesæt.

Siffe sagde ...

Tillykke -
.... sukkkk ... de er lyserøde ..... jeg håber du får god fornøjelse af dem - med dine led.
KH Siffe

Tina sagde ...

Er på vej ud af døren,,, men ku ikke lige dy mig for at svare dig Siffe ;) Jeg tænkte nemlig på dig og Planeten da jeg pakkede dem ud ;)

Rosanna@eaviola.dk sagde ...

ih, altså dit heldige asen ;O), jeg håber du vil fortælle lidt mere om strikkepindene, for det system er helt ukendt for mig. Men det ser supersmart ud!!!

Marina sagde ...

Tillykke, det er bare så skønt når man vinder noget, det er som om det forgylder hele dagen og det kan man nok have brug for idag med alt den grå regn.

Helle Koed sagde ...

Stort tillykke! :)
Jeg er VILD med emballagen! ;)

Anonym sagde ...

Wow hvor er det super sejt! Tillykke med det! :D

Pia sagde ...

Tillykke med gevinsten Tina - jeg var også en af de heldige. Jeg vandt sensommerkittet ! Lækkert :-) Jeg har også for et par år siden, ejet et sæt Denise pinde, men jeg må tilstå, at jer desværre er enig med Jette. Jeg kunne ikke samarbejde med dem, så de er blevet solgt igen. Jeg vil håbe for dig, at du kan bruge dem, for de vil helt sikkert være gode for dine fingre.

Send en kommentar