JEG har også lært nyt idag

torsdag den 27. november 2008

En af mine søde Torsdags Café brugere, er rigtig god til at male. Og hun og de andre sad en dag og talte om at overføre fotos til lærred. Noget jeg gerne har villet lære længe!!!

Så jeg tiggede om ikke hun ville lære mig det også .... og jeg må have blinket og smilet så sødt, for jeg fik lov at blande mig på hendes hold idag, inden jeg skulle ind og flette armbånd :):) TAK for det!!

Bemærk lige, at overfladen på, især fotos til højre IKKE er færdiggjorte.... alt det hvide nistre KAN komme væk ;) Og der er intet kunstnerisk over dem.... da jeg KUN har overført fotos for at lære teknikken. Og fotos er ens på begge malerier, for at teste om der er forskel på fotokopier og printerkopier. Pæn og kunstnerisk udførelse må komme en anden dag ;)

5 kommentarer:

Pernille sagde ...

Det er en ret lækker metode, jeg har prøvet et par gange. Det kræver helt sikkert tålmodighed at få alt det hvide af, men giver nogle ret spændende resultater :)
Det bliver spændende at se hvad du får ud af det :)

Helle K. sagde ...

Hvor spændende - det kunne jeg også tænke mig at prøve :)

Helle Koed sagde ...

Ja det kan give sjve malerier ved brug af sambling, men jeg synes det er svært at få det til at fungere uden at de påsatte fotos tager for meget magt. :)

Glæder mig til at se resultatet! ;)

Britta sagde ...

Det ser spændende ud - glæder mig til at se hvad du få lavet med den teknik.

Tina sagde ...

Pernille: Ja det er sjovt at lege med. Jeg ved slet ikke hvad ejg skal lave ud af det :D

Helle K : Bare igang ;) )Det er drøn let.

Helle Koed: Ja du har ret... det tager nemlig meget magt. Men tænker at prøve med fotos der er små og i lyse farver... og så sat ovenpå en masse farvede steder... nu må vi se :):)

Britta: Ja nu må vi se ;) Skal have tid til det hele...mangler et xtra sæt arme og flere timer i døgnet ;)

Send en kommentar