AV for den

lørdag den 29. november 2008

Jeg hækler og hækler og hækler.... for huuuulen der er lang vej frem og tilbage på det tørklæde!!!
400 og nogen, dobbelte stangmasker...det er altså mange!!! Og at det så oven i købet er på nål nr. 9, det gør det så ikke spor bedre.

Spørg lige om mine hænder og skuldre gør ondt nu!!! Jeg plejer ellers nok at kunne hækle, når jeg ikke ku strikke. Meeeen......

Næste runde bliver interessant. For der skal jeg, hvis jeg følger opskriften, bryde garnet og putte perler på... hækle perler ind.... bryde garnet igen, tilføje flere perler og hækle perler på.
MEN jeg kan da ikke li at skulle bryde garnet alle de gange for at føre perler på. Findes der ikke andre metoder???

7 kommentarer:

Kagekonen sagde ...

for filan det tørklæde ser godt ud...

Ulla sagde ...

lækkert tørklæde

Når jeg strikker med perler, så trækker jeg dem på garnet før jeg begynder. En anden metode er, at du bruger en tynd hæklenål på undervejs for at "hækle" dem på. Det blev brugt i bl.a. mystery stole... Spørg på webstrik.

Tineke sagde ...

Da jeg lavede Mystery Stolaen sidste sommer, brugte jeg en hæklenål til at sætte dem på de strikkede masker, rutinen er lige gået fløjten for mig, men det må du kunne finde, for jeg mener ikke det er nødvendigt at bryde garnet for det.

dk.lin sagde ...

Flot toerklaede. Du kunne rulle garnnoeglet helt ud, saette perler paa og noeste det op igen. Held og lykke.

Helle Koed sagde ...

Det bliver et SMUKT tørklæde, noget som kommer til slag? – ser med bedende øjne! ;)

Jeg har engang strikket et sjal - er aldrig blevet færdig og der trak jeg perler på uden at bryde garnet. Skal prøve at forklare:

Bøj garnet så det danner en løkke, træk perle herpå, dette giver en løkke du kan tage fat med din hæklepen og hækle videre.
Er du med?! :D

Pøj Pøj ... med eller uden perler bliver det smukt! :D

Strikkeheksen sagde ...

Uh, det lyder som endnu et tørklæde, jeg kunne blive fristet til liiiige at skulle lave. Skøn farve :-)

Tina sagde ...

Tak for rosen :) Det ER super lækkert det tørklæde! Og jeg tror jeg vil prøve at hækle dem på... eller dvs, med et stykke ståltråd... for mine perler er ikke ret store.

Send en kommentar