Lidt mere...

lørdag den 23. februar 2008

Lidt mere blev syet igår aftes. En nålepude, der mest af alt ligner en sofahynde ;) Men tilgengæld i en god størrelse, så der er plads til nogen nåle.

Nålene i puden er nogen jeg selv har lavet, så de har ret store hoveder!

Jeg har også mange gange bøvlet med disse tissue-covers. Og hveeer gang siger jeg "aldrig mere"!!! for jeg kan simpelthen ikke få dem ligeså pæne som dem jeg ser på nettet.

Den til højre indeholder bind... et rent tilfælde. For jeg forsøgte faktisk at lave etuiet til venstre... men det blev for kort og for bredt.

Andet forsøg, til venstre, blev bedre. Men jeg synes det er svær at sy enderne uden den danner folder, fordi foeret er længere end yderstoffet..... eller er det omvendt? ;) :)

Men lur mig, om ikke jeg skal prøve det igen... jeg kan ikke lade være alligevel.

5 kommentarer:

soester-lagkage sagde ...

Hej. Jeg kan ikke lade være med at følge med i din blog - det er da helt vildt som du får skrevet og lagt billeder ind af dine meget flotte ting!! ;-)...
Jeg har selv lige lært at hækle - findes der mon et sted mønstret på bølger?

Tina sagde ...

Hej Søster :) Tusind tak :) Jamen jeg blogger og arbejder i bølger... så der kommer nok snart en bølgedal igen ;)

Jeg har fundet opskriften på bølgetæppet hos hende her www.slagtenhelligko.dk søg efter bølgetæppe i hendes søgefelt :):)

soester-lagkage sagde ...

Øvøv - "bølgetæppe" gav desværre intet resultat... Fandt en dropsopskrift på en top med bølget kant forneden, men mønstret var ulæseligt for en hæklenørd med handicap 7 ;-)... Kan du mon oversætte? Hilsen Iben

soester-lagkage sagde ...

Så!! Nu fandt jeg endelig frem til mønstret under kludetæppe :-)! Men nu har jeg bare ét spørgsmål - hvor mange luftmasker vender man med?? Iben

Tina sagde ...

Hej Iben, det står der vist :) du hækler hele rækken... de 297 luftmasker. Og så vender du ved at lave første stangmaske i første maske. Så vidt jeg husker skal man bare gøre slavisk som hun skriver og IKKE gruble for meget over det ;) For så driller det!

Send en kommentar