7 om mig

lørdag den 2. februar 2008

Jeg er blevet tagget af Charlotte :) Jeg skal fortælle 7 sandheder om mig. Jeg har jo godt nok lavet 100 om mig, som du kan se ovre til højre i kolonnen, meeen her kommer da lige de 7!

1. Jeg elsker førkrigsbiler. Jeg er vokset op i min fars værksted, med biler og olie på fingrene. Min store drøm er en Ferrari 500F2, men da der kun findes ganske få, bliver det først den dag jeg vinder TO af de store lotto gevinster ;)

2. Jeg er ny førtidspensionist og har endnu ikke fundet ud af mit nye jeg. Jeg svinger mellem: "Jeg blev kasseret og ikke fundet god nok til arbejdsmarkedet" og "Jeg blev kasseret da arbejdsmarkedet ikke blev fundet god nok til mig". Selvtilliden og følelsen af at være god nok, selvom man ikke er arbejdsduelig, skal lige findes frem. Og at man har ligget og været kastebold i systemet i 10 år, giver nu en sær tomhed og små paniske gib der siger "Gisp, har jeg glemt en aftale på kommunen, eller det brev der lige kom ind af brevsprækken, er det en ny jobprøvning?"

3. Jeg elsker at prøve alt muligt nyt inden for de kreative felt. Jeg besluttede mig en dag for at jeg ville male og fór ud og køb maling og lærreder... det blev hængende som en hyggelig hobby! Sådan gik det igen senere med strikkeriet og mange andre ting. Jeg mangler at stifte bekendskab med LER! Jeg vil gerne lave figurer og få dem brændt.... uha det er en ting jeg SÅ gerne vil prøve!!

4. Jeg har prøvet at flyve en lille flyvemaskine selv! Og jeg elsker den fornemmelse af luft under vingerne :) Jeg drømmer om at få et flycertificat engang.

5. Jeg er super genert i forsamlinger med mennesker, hvor nogen af de andre kender hinanden. Så lukker jeg i og har mest lyst til at sive ned mellem gulvbrædderne. Jeg ønsker mig større selvtillid.

6. Jeg kan fælde en tåre når jeg bliver rost. Jeg er ikke vokset op med at tro at jeg var god til noget som helst. Så det føles mærkeligt at blive rost idag.

7. Jeg er tit alt for åben omkring hvad jeg tænker og får tit blabret ud med for meget ;) læs bare...

Jeg kender mange af jer derude, som jeg gerne ville høre 7 sandheder fra. Men jeg vil være ærlig og tilstå at jeg ikke lige orker en masse "kopier", "sæt ind" lige nu :) Så GRIB derude, fortæl 7 om dig selv!!!! :):)

2 kommentarer:

Bettina sagde ...

3, 5, 6 og 7 ku' være skrevet af mig. :o)

Tina sagde ...

Hej Bettina: Ih nogen af tingene er jo trælse :D Jeg håber jeg en dag lærer at overvinde ngoet af det :)

Send en kommentar