Genbrugs Jeans

onsdag den 27. februar 2008

SÅ fik vi lige en ny overskrift på, bare sådan at det ikke bliver en helt føjeton her ;)
Jeg har været på diverse genbrug idag, for at se om jeg kunne hitte nogen interessante stoffer. Lidt kom der da med hjem, men slet ikke så meget som jeg godt kunne tænke mig ;)

Men produktionen af disse tasker stopper ikke helt endnu. De er stadig sjove at lave, og næste trin på min "to do" liste, er et maleri. Og så skal jeg pakke aaaalt mit sygrej væk (læs: rydde op)... for så at rydde aaalt mit malergrej ud ;)

Og da jeg kan være lidt doven af natur, så gids jeg ikke lave om på "værkstedet" førend jeg føler jeg skal videre!!!

Er der nogen der er i tvivl om at jeg heeelt vildt meget ønsker mig mit eget værelse? Et sted hvor jeg må rode, reagere og småsvine ??? ;)

Taskerne er iøvrigt alle forsynet med en tryklås, så tasken kan lukkes. (Det har jeg endnu ikke fået sat i , på to af billederne her). Og på nederste billede, har jeg lavet en nøglering i samme stof som foer.

3 kommentarer:

Navn : Lene Sophie sagde ...

Atter en super taske, jeg har vist Regitze din hjemmeside og hun stod derefter på hovedet i sit skab og fandt 4 par cowboy-bukser der nu skal omsættes til tasker, hvis altså hendes mor kan finde ud af det.

Faster´s corner sagde ...

Skal da lige love for at de gamle jeans kommer til nytte og gavn.. rigtig god ide og super flotte tasker. Enhver pige må være vild med dem!
Og så er det altid lækkert når gammelt og brugt, igen kan blive til glæde og gavn!
God arbejdslyst.

Tina sagde ...

Hej Lene Sophie: Tusind tak for rosen :) Hvor dejligt at sætte skub i de kære tøzer ;) Dejligt de vil bruge genbrug frem for de super dyre mærkevarer altid! Hendes mor kan helt sikkert finde ud af det ;);) Ellers spørger hun bare. (Jeg er ikke erfaren, men taskerne lykkes)

Christa: Hej :)Tak :) jamen de kan jo lige så godt komme ud i lyset igen, de kære bukser... og hvis ikke om min bag,,, så kan de da blive benyttet på anden vis ;)Jeg elsker at genbruge!

Send en kommentar