En fryd for øjet

fredag den 15. februar 2008

Simpelthen rent og uforsødet forår i min stue ;) Manden begavede mig med en skøn buket af tulipaner og nogen skønne blomstrende grene, igår!

Jeg elsker tulipaner i alle mulige skønne farver. Og de der grene, som jeg ikke ved hvad er for nogen, er bare SÅ dejlige :)

Jeg nyder at se på dem hver gang jeg lige går forbi...

Dog har jeg ikke siddet hjemme og kigget på dem hele dagen idag. Jeg har været ude at handle for svigerfar og for migselv.

Jeg har ledt efter en ca. 80 cm lang lynlås, med to "dimmere"... øhh de der ting man lyner op med. Hedder det ikke bare en dobbelt lynlås? ;):) Men jeg kunne kun finde sort, blå og hvide versioner. Jeg ville da gerne have en grå, eller måske en pangfarve...

Jeg kom ikke ud til nabobyen hvor min stofbutik ligger, så der har jeg endnu ikke kigget... men det kunne jo være Dorthe havde een...
Jeg er nemlig ved at kopiere en taske fra nettet jeg er HELT vild med. Og som jeg igår sad stort set hele aftenen, for at regne ud!! Så nu skal det testes.

Og i kender det sikkert... det er NU man vil teste... men desværre sjælden NU man lige har materialerne ;)

Men jeg FIK fat i en rundpind str. 5 idag, så nu vil jeg strikke en omgang Spidser mere, tror jeg .... Nu må vi lige se... jeg vil så meget de her dage, men får i virkeligheden gjort så lidt ;)

7 kommentarer:

Louise sagde ...

smukke smukke blomster:-)

Jo jeg kender det alt for godt, det med at ville det hele.
Hvad er det for en taske???
Jeg er helt vild med Sophie Digards tørklæder, dem må jeg ku lave efter, engang. Når der er ved at være bund i de igangværende projekter

God weekend
Louise

Tina sagde ...

Hej Louise :) Tasken venter jeg med at afsløre til det lykkes for mig ;)
Ooooh ja Sophie Digards tørklæder er SÅ lækre og farverne... suk :) Dem gad jeg også nok gøre efter. Mønstrene kan man næsten... men farverne er helt særlige!!
God weekend til dig og din familie også :)

Tina sagde ...

Louise... ellers må vi hjælpe hinanden med at kopiere et ;)
Hvor ser du hendes ting? Hendes egen side ser jeg ikke andet end diverse tekst...

Louise sagde ...

Nej det har du helt ret i. Farverne er virkelig det det gør det:-)

jeg plejer at google hendes navn, så kommer der lidt forskelligt frem, der er bl.a. en side der hedder pedshoes.com. De har nogle stykker - smukke meget smukke:-)

Ja vi må ku hjælpe hinanden med at kopiere, det kan ikke være så svært - det er også farverne der driller mig:-)
Knus

Leoness sagde ...

Tulipaner... hvor dejligt.

Selvom der også er tulipaner herovre, så er der nu ikke noget der slå de Danske. Nu glæder jeg mig endnu mere til foråret, men det kommer nok ikke forløbig herovre.
Skønne billeder :)

Tina sagde ...

Louise: vi må se på det ;)

Leoness: uh ja foråret kan ikke kómme hurtigt nok nu, synes jeg :)

Marianne S sagde ...

ÅH, ja. Jeg er også helt vild med tulipaner - men desværre - det samme er Oscar, min kat, eller rettere det vand som blomsterne står i - det er da sjovere ude på bordet - og der kan det drikkes.
Så jeg nøjes med at nyde andres blomster - og dine billeder er jo skønne.

Send en kommentar