De aflagte Jeans

mandag den 25. februar 2008

Du ved, de der jeans der ligger inde bag i skabet. Dem der, du ved godt,... dem du helt sikkert kommer til at passe igen inden længe!

Hmm dem som du har sagt sådan om, i nu snart flere år ;)

Dem, kan du lige så godt udnytte, til noget andet, for det går jo ikke rigtigt alligevel, ... vel? ;)

Jeg har udnyttet mine til en skuldertaske. En rigtig casual een. Idéen er ikke spor original, jeg ved det :) Men jeg har længe haft lyst til at lave een. Og da jeg så igen så en ovre hos iHanna , så fik jeg lyst igen.

I virkeligheden går jeg med en lyst til at lave en Amy Butler taske kopi. Men jeg mangler lige det helt rigtige stof til den. Så ønsket ligger som sådan en nagende ting i baghovedet!! Men det skal nok kommer :)

9 kommentarer:

Helle K. sagde ...

Nå ja mine kan jeg så lave en taske til indkøb - du ved model/størrelse cirkustelt ;)
Dine små søde cowboybukser er blevet til en rigtig chick taske.

Tina sagde ...

Hej Helle :) aaaj så slemt er det vist heller ikke!! OG min størrelse petite på billedet er slet ikke så petite mere ;) jeg tog 12 kg på efter rygestop!

Louise sagde ...

Så er det måske bukserne fra rygerlivet der er blevet til den skønne taske???

Anonym sagde ...

Lækker taske, jeg er vild med dit valg af for - det ser rigtig godt ud. Og spændende link... Jeg har ikke læst iHanna's hjemmeside før, men den ser meget inspirerende ud.
Stine

Jette sagde ...

Altså Tina, du laver så mange flotte ting, jeg kan slet ikke nå at få kommenteret det hele, og nu har du gjort det igen, alle de flotte syede ting, bare man dog ikke havde det der 7-15 job man skulle passe..:o))

Marianne S sagde ...

Super lækker taske - ja, det er godnok en gammel ide, men det bliver den da heldigvis ikke dårligere af.

Losarinas mor sagde ...

Herlig taske! Og ja, så får vi brugt de der bukser, der bare ligger der og glor ....

Bettina sagde ...

Meget sød, og jo - lille, for det er du altså trods alt stadig! :o)

Lavede selv en meget grov og rå udgave, da jeg gik på efterskole for 20 år siden, med bagdelen som klap, fordi der var praktisk lommer på...ærgrer mig den dag i dag over, at den røg ud engang...

Tina sagde ...

Louise: Jeps de er fra rygerlivet :) Der kunne jeg med nød og næppe bruge en str. 34 i bukser... ellers skulle jeg i børneafdelingen. pinligt :)

Stine: tak for rosen :) Uha brug endelig lidt til på iHanna¨s side...hun er SÅ dygtig :)

Jette: du har ret... jeg går jo bare herhjemme som kasseret! :) Det giver tiden! Men det er ikke altid fingre og kadaver vil som jeg vil :)

MarianneS: Nej det gør den nemlig ikke :) Og den tager sig en lille revolution af og til.

Losarinas... jaah vi gør nemlig :) og hvis teenageren vil bruge det, så er det altså lykken.

Bettina: Tak :) Og ja jeg er ikke nogen stor person stadig. Men jeg er blevet temmelig uformelig på kun et år.... og det har chokeret mig meget. Da jeg i hele mit liv har drømt om at tage på... men pludselig kom det væltende 12 kg og en fed vom blev det til. Det er en omvæltning jeg ikke lige kan sluge. Ikke fordi jeg ikke vil have KG... men bare... hmm :)
AJ ja , den skulle du da have gemt. Men sådan er det jo. ;)

Send en kommentar