Jeg lovede jo

torsdag den 7. februar 2008

Jeg lovede jo at vise hvad der røg i posen igår, hos B C Garn :)

Først en lækker rosa/lyngagtig Lucca! UHA Det er lækkert. Og det ender som enten et lækkert tørklæde eller måske endnu en lille Noni taske.

Og det vigtigste igår, var dette grå Lucca, til Nanna's Haven tørklæde! :) Så jeg har egentlig slet ikke tid til at sidde her jo. Jeg burde strikke på tørklædet!

Men for at der ikke skulle gå totalt Lucca i det, havde jeg hjemmefra, lovet migselv, at jeg skulle tage noget andet med hjem også! Det blev til dette lækre Soft Silk. En hamrende skøn grøn farve som jeg glæder mig til at svinge om halsen. For ja, det bliver nok til endnu et tørklæde ;) Men et let et som kan bruges her i foråret. Nogen ideer??

Sidst men ikke mindst! Jeg har længe været træt af at miste masker, når jeg lagde mit strikketøj i tasken. Eller for den sags skyld hjemme i strikkekurven. Orden er ikke noget jeg er meget plaget af, så der bliver rodet, flået og hevet i det der nu kan findes i kurve og tasker.

Så nu har jeg købt sådan et sæt søde stoppere her. Der gerne skulle forhindre flere tabte masker ;)


Ellers foregår dagen næsten sådan her, efter diverse indkøb for magens far!! Miss Mis har fundet et solstribe at slænge sig i :) Hun lå og roterede som en gris over et bål !! Det var vældig underholdende at se på, men også misundelsesværdigt...

Jeg vil være kat i mit næste liv!

6 kommentarer:

Tusindfryd sagde ...

Hvis nu det glipper med at få lov til at være kat i dit næste liv....så gå efter golden retriever. De kan nemlig også kunsten...

Ellers....Lækre ting du har fået købt!

Tineke sagde ...

Smart med de stoppere der, og den grønne tørklæde, der er da maaange muligheder. En Woodland? En Midnight Moonlight? Bum bum, skal lige tænke mig om, der må være mere....

Anonym sagde ...

en beagel kan også det nummer...men sikke dejligt garn du har købt....jeg tror jeg vil drage mod Kolding næste gang der laves et eller andet der... Har en veninde, hvis mor bor i Horsens...det må kunne kombineres på bedste vis??

Jette H sagde ...

Lækkert garn i lækre farver, du der har fået fingrerne i, dine filtblomster er også søde.. :)

Tina sagde ...

Tusindfryd: Tak :) Haha ja okay jeg går også med til en Golden... de er ofte også ret forkælede! ;)

Tineke: Ja der er sikkert mange muligheder :D Woodland har jeg prøvet, den gider jeg ikke igen :) Midnight Moonlight..det var sådan et du havde på ikke? Kender du noget med nogen flotte blade?

Anne: ahaha Beagle... Min barndoms genbo havde en Beagle...den havde selektiv hørelse så det baskede :):) Ja en skam du ikke kunne komme...det var hyggeligt :) Men en sviptur indenom, næste gang du tager til Horsens, det lyder da som en fin ide!!!

JetteH: Tak :) Jeg glæder mig også til at strikke det hele!

Helle K. sagde ...

Sikke en bunke lækkert garn, du har fået.
Din kat er dejlig, jeg kan ligefrem fornemme dens bløde mave under min hånd - giv den lige et kæl fra mig. :-)

Send en kommentar