Vi har nydt det, har vi !

torsdag den 12. april 2007


Det har føltes som sommer idag :) Ihvertfald på min lille terrasse! Hele 23 grader har vi målt idag, og det føltes faktisk af og til så varmt i solen, at man havde lyst til at skygge lidt for solen!!! SKØNT!!! :) Jeg eeeelsker varme og solskin!
Det er der også andre der gør, hvis man kigger på det øverste billede ;) Haven bare vrimler med dem.

Nanna øver sig som en gal, inden vi skal over til Julia på fyn, på lørdag ;) Hun vil gerne selv strikke den hund og har øvet sig i vrangmasker :) Det er en sej kamp som driller en hel del. Hun siger godt nok også selv at hun bare SLET ikke er til sådan noget strikkeri.
Meeen jeg mener det er træning, øvelse og vilje der mangler ;) Og måske en smule overbærenhed når det driller!

Selv har jeg strikket lidt videre på "Toni" tasken. Den er dejlig nem at gå til, for der er ingen facitliste og den kommer til at se ud, som jeg beslutter hen ad vejen! ;) Men jeg tror jeg vil lave blomster... ikke som Noni'en... i noget garn med farveforløb, så blomsterne changerer i farverne.

Imorgen skal der igen strikkes/hækles ude i det fri...
Jeg nyder at have fundet en hobby som får mig ud at sidde i solen. Det har jeg ikke før været ret god til. Men jeg mangler altså sollyset og energien!! :)

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Herligt billede af de 2 forårskåde mariehøns!
Dejligt at din datter også har lyst til at strikke.

Tina sagde ...

Hejsa :) Jaa hun skal godt nok presses lidt! Hun havde ellers afleveret alt strikketøj til mig og sagt at det ikke lige var hende ;) Men hunden er sød, og vi skal til strik-in på lørdag! Og så kan man jo ikke sidde uden strikketøj vel? ;);)

Send en kommentar