Update

onsdag den 25. april 2007

Så kom tasken ud af vaskemaskinen og GOSH den krympede ;) Det var godt jeg lagde lidt til her og der i opskriften!!! Men den holder næsten mål med opskriften nu, til stor overraskelse for mig :) Taskens mål før og efter:
Før:
Bredde bund: 31 cm, Bredde top: 34 cm, Dybde: 14 cm, Højde: 25 cm
Efter:
Bredde bund: 28 cm, Bredde top: 26 cm, Dybde: 9,5 cm, Højde: 15 cm

Jeg har siddet på terrassen idag, hvor temperaturen har ligget mellem 21 og 25 grader. UHA det har været skønt. Men jeg har fået røde skuldre... der skal ellers normalt en del til. Solen er skrap lige nu. Men som i kan se, fik jeg strikket lidt blomst. Jeg har 3½ kronblad færdig nu. De tager lidt længere tid end beregnet. Blomsterne bliver strikket i dobb. Lucca og med en tråd af mohair, så de bliver lidt plydsede.

Jeg regner med at valke 3 blomster. Og jeg skal også have strikket en lang hestetømme og nogen grønne blade! Så der er lang vej endnu! :)

Jeg fik ikke så meget tid på terrassen idag som håbet. For jeg havde nær glemt at der var elevsamtaler på Nanna's skole idag. Jeg er heldigvis velsignet med en datter der har en klæbehjerne og lysten til at lære. Så idag, som alle de andre gange, var der ros i lange baner.

Jeg føler mig priviligeret! Nanna fik at vide hun kunne blive lige hvad hun ville, bare hun blev ved på samme måde. Dog skulle hun nu lære at gøre noget xtra, ud over det, der normalt kræves af en 6. klasses elev. I form af at tænke bagom linjerne i en bog... lære at tolke! Der kræves mere nu! Men jeg kan godt sænke skuldrene igen efter at have frygtet at computer, veninder og tant og fjas havde fået has på lysten til at yde ;) Hun har helt styr på det.

Jeg ved også godt at det bare er mig. Jeg blev jo aldrig rigtigt til noget, helbredet har altid villet noget andet end mine ambitioner. Så jeg har altid frygtet at jeg ville starte en dum bølge i stamtræet fremover... med børn der endte uden uddannelse, med et job de var kede af at stå op til. Jaja... det er mig der er pjattet.

Men man skal følge sine drømme hvis man på nogen måde kan, det er det jeg vil for Nanna!! :)

8 kommentarer:

Charlotte Illum Larsen sagde ...

Den er blevet fantastisk flot - jeg er vild med dine indtagninger i siden...

Tina sagde ...

Tak skal du have Charlotte :)

Karen S sagde ...

Den er da et sikkert hit! Jeg glæder mig til at se den helt færdig..
... kan man mon få et samlet billede af alle dine skønne taskekreationer? Det tror jeg, ville være vildt og flot.

Kh Karen S

Pia sagde ...

Oj den blev da lækker af en gang valkning! Er den også strikket i Lucca? I begge farver?

Fik du lagt lidt på lageret den anden dag?

Tina sagde ...

KarenS: Jeg kan desværre ikke tage et billede af dem alle på samme foto, da nogen er givet væk, andre solgt :) Men dem jeg har kan jeg da knipse sammen!

Pia: Jeps det er også Lucca jeg har brugt her, til begge farver!! Det er super lækkert garn.
Nope jeg kom aldrig derud!! Endnu en uventet regning måtte betales... så ingen garn lige nu.

Julia Zahle sagde ...

Tina, du er så dygtig! Og din etasker bliver så flotte! Jeg har selv - inspireret af dig - fundet garn frem til en Toni taske. Regner med at gå igang i dag i solskinnet.

Tina sagde ...

Heej Julia, jubiii glæder mig til at se din!!! :):) Og tusind tak for rosen!!

Dorte sagde ...

Flot taske ! Jeg kan godt lide, at den har en god bund at stå på.

kh Dorte

Send en kommentar