Multitasking...

tirsdag den 3. april 2007


Her til aften er der dømt multitasking. Nanna's pc gik i selvsving og nægtede pure at åbne,... hverken normalt, i fejlsikret tilstand, eller på nogen anden vis. En reperation med en windows skive virkede heller ikke!! Så var der kun een vej tilbage.... *gys*.... omformatering!! :( Det var hun ikke stolt af.

Men der er blødet lidt op ved det med aftenhygge i form af lidt nørklerier.
Jeg hækler OG omformaterer... og Nanna lægger nederdel op, og er kreativ med en anden.
Og manden tegner flotte kunststykker! :)

Det har nu været en god dag :)

5 kommentarer:

Bebiane sagde ...

Det lader til, at hele familien er kreativ anlagt. Fortsat god påske fra Bebiane

Anonym sagde ...

Hehe :-D Du viser et billede med så meget dynamik og hvad er det første jeg får øje på! GARNET! Så kan man da snakke om at være garnoman ;-)

Vivian sagde ...

Åh, dén tur har vi også været på - så kan alle deres reparationsdiske/vejledninger m.m. godt pakke sammen, der er kun det store håndtag at hive i...
Håber i er kørende på alle maskiner igen snart.

Hilsner Vivian
(fedt billede) :-)

Tina sagde ...

Bebiane, det kan du tro vi er :) Eller vi prøver da ihvertfald.

Bubbi doo: Det er slet ikke så slemt som det ser ud til :) Der er to hylder med ALT mit garn. Og det er 90% acryl effektgarner;) Så ikke til så meget andet end små bamser og andet pjat.

Vivian: Ja det er sååå træls når teknikken vælger at leve sit eget liv ;) Den kører igen... men vi mangler at putte en del programmer ind. Så jeg ved også hvad idag skal gå med ;)

Tina sagde ...

Vivian... jeg så lige (fedt billede) nu først ;) Det er taget ved at sætte kameraet på et stativ og så vælge at kameraet skal tage lang tid om at tage billedet. Så får den alle bevægelser med. :)

Send en kommentar