stille dag...

fredag den 13. april 2007

Dagen idag har været meget meget stille....

Da temperaturen på terrassen sneg sig op på 23 grader, smutte jeg derud med the og strikkekurv.
Der var sååå lækkert! Jeg elsker solens varme stråler... man kan mærke hvordan varmen sniger sig ind i alle mine ømme led og lindrer. Gid man kunne gemme sådan et øjebliks varme og lindring, til de koldere dage!! :)

Jeg har nu strikket 10 cm taske op fra bunden og opad. Det går ikke så hurtigt... men jeg har heller ikke så tralvt for tiden. For det knækker sådan i min venstre arm når jeg hækler og strikker... det gør ondt. Så jeg tror at tempoet skal ned!!

Nanna er til fødselsdag hos en klassekammerat. Og da det er fredag d.13, skulle det være fra kl.17 til 22... og med uhyggefyldt ud af huset "kamp for føden" ;) Må vente og høre når hun er hjemme igen, hvad det gik ud på!! :)

Ellers glæder jeg mig til imorgen. Jeg glæder mig til at se Julia igen og til at hygge-strikke-sludre sammen med andre ligesindede ;)
Jeg har dog gjort noget rigtigt DUMT!!!! ;) Jeg har lige fået en pizza med XX-vildt-meget hvidløg på :( Ikke særlig gennemtænkt.
Piger - jeg skal nok medbringe en stak Tic-Tac imorgen!!!! ;)

4 kommentarer:

bittestrik sagde ...

Ha ha Tina, vi overlever nu nok. Det er da træls med den arm, men du har nok ret i, at du er nødt til at sætte tempoet ned. Hellere det end du helt må holde en pause, fordi du er blevet alt for slidt.
Vi ses.
Hilsen Britta T.

Julia Zahle sagde ...

Hvidløg er da godt, så det skal du ikke tænke på. *S* ........d u ikke

Julia Zahle sagde ...

Hov, Tina - Ivalo nåede lige at lege med tasterne inden jeg sendte posten. *G*

Tina sagde ...

BrittaT: Hmm normalt tænker jeg mig om inden jeg spiser sådan noget ;)
Ja jeg skal tænke mig lidt om med armen, så det ikke ender med at jeg slet ikke kan strikke :)

Julia og Ivalo: Nah det går nok, men normalt prøver jeg på, ikke at byde folk det *Griner* Jeg aner dog ikke hvor slemt/ikkeslemt jeg lugter når jeg har spist hvidløg. JEg håber ikke det er ret slemt!!!!

Send en kommentar