Rundtur på Fyn

søndag den 22. april 2007

Igår var en dag hvor vi følte at solstrålerne skulle udnyttes :)

Nanna ville gerne tilbringe dagen med mine forældre, der havde en masse udendørs gøremål, hvor Nanna kunne tjene en skilling.

Så sad vi lidt og grublede over hvad vi skulle tilbringe dagen med. Der er ikke altid så meget at rive i , i en lejlighed med delehave ;)

Enden af det hele blev, at vi ville tage een af vores mange køreture ud i det blå og bare nyde det vi så, og stoppe hvis der var noget vi ville kigge nærmere på :) Jeg eeelsker sådanne ture!!

Igår fik vi så set en stor bid af det sydfynske. Jeg fik for første gang set Langeland, Tåsinge og Siø :) Jeg er solgt....jeg vil bo på Tåsinge!!! :):) Hvor er der dog lækkert og fredfyldt!!

Vi så endda to lækre huse tilsalg dernede. Men mon ikke det ligger lidt uden for min økonomiske formåen?? ;)

Vi tog også turen om Valdemars Slot og Ambrosius egen. Ehhh - stort træ siger jeg bare ;) Tænk at jeg ikke har set eller hørt om den før, det er nærmest pinligt.

På vej hjemover, faldt vi over nogen smukke tulipanmarker. Igen... noget jeg ikke har set før. Kun på billeder eller i Tv :) Flot så det ud. Og det puffer lidt til ønsket om at besøge vores Hollanske venner i Tulipan sæsonen!!! :)

Der er noget dragende over alle de flotte rapsmarker! Jeg har nok de første par hundrede billeder af dem. Men jeg kan ikke stoppe!!! Jeg synes de varsler sommer og godt humør! :) Og så dufter de skønt.

Det var nu en god dag!!! Vi fik en masse god luft, fik taget en stooor bunke billeder, Nanna fik tjent lidt penge.... Skønt!

10 kommentarer:

Janne sagde ...

Hold da op den tulipan mark må godt flytte ind ved side af mig :-)Den er godt nok flot.

Tina sagde ...

ja ikke? :) De er sååå flotte!!! :)

Julia Zahle sagde ...

For dywlan, hvor nogen smukke landskaber I finder på jeres ture!

/Julia, der er græsenke fra i morgen i to dage.

Pia sagde ...

Skønne billeder du altid skyder Tina!! Og Fyn er dejlig at køre tur på ;-)) Har ikke været i Tåsinge, er der så dejligt der?

Dorthe sagde ...

sikke en dejlig tur I har været på, og det Sydfynske er noget helt specielt. Super flotte billeder :-)

Christa sagde ...

Mmmmmmm Tina! Jeg sidder med smil i maven :-) Området, som I har besøgt, er eet af vores yndlingssteder. For os kan det næsten ikek blive sommer, uden at vi har været dér. Det er med campingvogn og så bor vi på Vindebyøre Camping. Den ligger på Tåsinge - over broen fra Svendborg og så til venstre :-)) Nu kan jeg høre Adriaen "skrabe" og "vrinske" ude i haven - vi MÅ snart af sted ;-))

Tina sagde ...

Julia: Uha det kan han altså bare ham Carsten :) Jeg bliver altid betaget af naturen på fyn.. dejligt!!

Pia, Tak for rosen :) Jaah der ER skønt dernede... bakket...smuk natur :)

Dorthe: Du har ret... det ER helt specielt :)

Christa, Aj hvor sjovt, vi holdt faktisk ind på Vindebyøre Camping's P-plads :) Jeg tror faktisk jeg har et billede af det ;) Haha i må ud i sommerlandet snart og få luftet Adriaen :):)

Britta sagde ...

Mon du snart bliver fynbo Tina ;-)

Du skrev tidligere noget om, at du ville have navn på dine ting. Det kunne jeg faktisk også godt tænke mig. Altså mit eget navn selvfølgelig :-)
Jeg gætter på, at du vil have navnet stående på et lille mærke/bånd der skal sættes på dine ting.
Hvordan får man fat i sådan nogle navnemærkater? Ved du det?
Fynsk hilsen fra Britta T.

Tina sagde ...

Britta, På mange måder gad jeg godt ;);) Det er dejligt på øen.
Dog ville jeg have svært ved ikke længere at kunne gå om til mine forældre og sige davs. Eller kunne gå til alle nødvendige indkøb osv. :) Men jeg ville elske naturen!!

Jeg har faktisk tænkt mig at forsøge at lave de navnebånd selv. Evt. ved at stryge mærker over på noget silkebånd :)
Men ellers kan du få dem her:
http://www.ikastetiket.dk/navnemaerker.asp

jetbir sagde ...

Hej Tina :o)
Kan godt forstå, at du er faldet for Tåsinge og Langeland. Jeg er selv vokset op på Langeland i Rudkøbing, og elsker stadig det sted!!
Dejlige billeder!
Mange knus
Birgitte

Send en kommentar