Tasken RED

fredag den 20. april 2007

Så fik jeg også sat foer i tasken... )#/¤& et bøvl !! ;)

Og da jeg ikke er vældig tålmodig anlagt, gad jeg ikke vente på at få håndtag fra "indernettet", så jeg syede nogen istedet for.
De er syet sammen og proppet med en gammel T-shirt af Nanna's ;) Jeg ved ikke om det er måden, men sådan har jeg gjort!
Blomsten blev også ganske fin, trods bøvlet med alle de mange perler! Så det var blod, sved og tårer værd;)

Jeg sad igen i nat med oooondt, så der har jeg boet ved spisebordet, med taske, stof, perler osv. UD over det hele. Så intet er så skidt at det ikke er godt for noget, ikke? ;)
Jeg ved ikke om dette bliver en taske jeg får brugt ret meget. Men så kan jeg jo altid bruge den som en gave, eller sælge den.

Noget der irriterer mig en del... både på denne taske og den forrige... er at kanten for oven ruller sådan. Jeg har prøvet at stryge den inden valkning, det tager noget af det. Men det giver sådan en træls kant. Måske man næste gang skal strikke et par cm mere og SY et ombuk der vender indad, inden valkning? Hmm...

6 kommentarer:

Karen S sagde ...

Jeg synes den er blevet rigtig flot... Mht. problemet med kanten der krøller, kunne det så ikke være flot at bukke kanten en cm eller to ned og stikke med knaldrøde sting, som også kunne ses på ydersiden?

Synes for øvrigt at perlerne i midten af blomsten giver et rigtig godt touch!!

God bedring, håber smerterne lægger sig!

Kh Karen S

Julia Zahle sagde ...

WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Britta sagde ...

Den er bare perfekt!
Ang den rullende kant, så kan du evt strikke de øverste cm enten i ret eller perlestrik, så ruller kanten ikke.

Er vild med perlerne i blomsten og så er du så dejlig kreativ med dine hanke - synes at en t-shirt lyder som en god ide :-)

God weekend og god bedring.

Britta

Pia sagde ...

Siger som Karen...det kunne være rigtig smart med en knadrød synlig syning.! Jeg har også oplevet at kanten vil rulle, men har så før valkning bøjet kanten lidt og syet den fast.

God bedring :-))

Knus Pia

Tina sagde ...

Tusind tak piger :)
Og også tak for rådene om kanten der ruller. Jeg tror jeg prøver perlestrik næste gang.
Og til andre ting sy kanten fast så den laver en ensartet pølse rundt :)
At sy med de røde sting kunne også være flot, men nu har jeg brugt laaang tid på at sy foer fast ;) Så det bliver der ikke flyttet på igen ;)

Dorte sagde ...

Kanonflot taske !

Jeg kan godt lide, at der er en fast kant foroven, så jeg har tidligere rullet en pølse udad foroven og så kastet med sytråd over pølsen, inden jeg valkede i vaskemaskinen. Sytråden fjernes let efterfølgende.

kh Dorte

Send en kommentar