Atter engang

søndag den 29. april 2007

Jow vejret var jo til det. Så vi startede bilen og kørte en lille tur igen :) Denne gang ikke så langt væk hjemmefra. Vi tog en smut til Skamlingsbanke og gik en tur deroppe.

Der er sådan en flot udsigt deroppe fra, til alle sider!! Det er et sted jeg slet ikke kan få nok af.

Derefter kørte vi lidt rundt på må og få. Lidt omkring Fredericia, en lille bitte smut til Middelfart, for at se broerne på afstand. Og så tilbage indom Kolding og havnen. :)

Jeg har dog også haft tid til at strikke lidt. Så 3 blomster er nu færdige og skal bare i vaskemaskinen :)

Og slutteligt har Nanna og jeg lige gået en lang tur efter aftensmaden! Ned om vores sø og skov, her i byen. Hold da op hvor det hele er ved at være smukt lysegrønt nu!! :)

4 kommentarer:

Laila sagde ...

Sig mig lige engang.. Er der billigt benzin hjemme ved jer? :o)

I suser jo land og rige rundt! Vi elsker det nu også, men det er et stykke tid siden sidst! Vores drenge er i den der "hvornår er vi der alder"!

Men smukke billeder!

Tina sagde ...

Hej Laila,
Nope det er der ikke ;) Men disse køreture er vores biografture, spise ude i byen ture osv. ;) Nu har vi godt nok taget 3 ture nu... men så kan der også gå laaaange perioder hvor der ikke er tid til noget som helst ;)

Ohh kender godt den der med hvornår er vi der *Griner* Men nu er Nanna 13... så det er noget nemmere!

Pia sagde ...

Såsan nogle ture er også skønne!!

Men vi har 2 drenge, der er i " skal vi absolut med" alderen, de vil hellere blive hjemme :-))

Tina sagde ...

Hej Pia,
Hahaha,Nanna nærmer sig osse! Nu kommer der altid en masse spsm først, som "Jamen hvad skal vi... skal vi bare køre og kigge?, skal vi ind nogen steder? skal vi køre langt?" Osv osv osv... hun skal lige veje situationen før hun bare siger ja! ;)

Send en kommentar