Gooood dag!

mandag den 19. november 2012


Dagen idag har været intet mindre end super! Da jeg stod op, var der fin fin frost overalt udenfor. Så jeg var ude og knipse lidt på kræs og planter... mens jeg morede mig lidt over Garmins første møde med frostvejr.

Hun rystede hver pote, hver gang een af dem havde rørt græsset ;) Så det må have været ret koldt for de små missepoter. Men allerede efter den første lille runde, fræsede hun rundt som hun plejede.

Men glæden var kort, for jeg tog hende med ind igen, da hun endnu ikke har lov at være alene ude, hvis jeg ikke er hjemme i flere timer ;) Jaja pyl pyl....


Jeg skulle nemlig ud og lave kreahygge sammen med den søde Lene! Og jeg glædede mig :)

Hun skrev en sms og spurgte om jeg ikke kunne komme ud og lege ;) Hun havde nemlig en stor pakke papirsler, som hun ikke ville tage hul på alene. Og jeg var da mere end frisk på at prøve kræfter med sådan et materiale. Det har jeg nemlig ikke haft fingre i før :)

Og jeg kan så sige nu, at det nok heller ikke er sidste gang. Hvor er det dog lækkert at man kan kreere noget, som bare kan lufttørre.


Og Lene har så også verdens bedste kreahule, jeg nogensinde har siddet i :) Det er næsten som at lave en siddeplads inde midt i Panduro Hobby, bare hyggeligere!!

Lene ved godt jeg er viiiildt misundelig, på den gode måde ;) Hvilken kreativ person ville ikke gerne have eget krearum til at hygge, rode og reagere i?!


Nå, men vi fik snakket en hel masse og ikke mindst var vi kreative. Vi fik lavet julepynt af leret. Både små rundt ophæng med tryk og små medusalignende lysestager, udformeget som gaver. Og når leret tørrer, bliver det helt hvidt. Og så skal jeg beslutte om jeg vil male på det, eller om det bare skal have lov at være hvidt.

Nu venter jeg utålmodigt på at det tørrer. Jeg har nemlig lavet lysestager rundt om nogen krus. Og jeg er vildt spændt på om jeg nogensinde får dem pillet af krusene igen ;) Puha....


Lene, det er ikke sidste gang jeg kommer ud og kreahygger med dig! :) Så må vi se om jeg ikke kunne finde på noget sjovt vi skal prøve kræfter med også!


5 kommentarer:

A + K = ♥ sagde ...

Hvor ser det bare hyggeligt ud! Kreahygge er helt uvurderligt (:

- Kit

Lene sagde ...

Tak for en fantastisk dejlig dag. Håber at du har lyst til at komme igen. Vi skal jo også sy til din Ipad-ting ;D, men ellers er jeg frisk på at teste diverse krea-produkter sammen med dig.

Sine Smed sagde ...

Hold da op nogle fede ting i har fået lavet. Jeg har længe gået øv leget med tanken om at lave noget julepynt til gaverne, a la det runde julepynt i har lavet.

Anita L Hansen sagde ...

Det ser spændende ud kunne være man selv skulle få prøvet det papirler

Tina sagde ...

A+k, taak :) ja det er lykken!

Lene, jeg har altid lyst til at være kreativ med dig! :) ja vi skal da have kigget på det etui en dag :)

Frk. smed, taaak :) det skal du da bare igang med :) det kan også laves af saltdej og males.

Wannabe husmor, jeg synes det er sjovt at lege med... Og super fedt det ikke skal brændes :)

Send en kommentar