Strik-in hos Bebiane

lørdag den 12. november 2011


Dagen idag blev benyttet til hygge med skønne kvinder :) Og endnu bedre, en flok kvinder, der deler samme interesse.


Ikke mindre end 10, var vi bænket rundt om spisebordet hos Bebiane.... hvor vi i den grad blev forkælet med alskens godt til ganen og maven. Hvis nogen gik sultne hjem, var det vist mest af alt deres egen fejl. Eller måske fordi der liiiiige skulle strikkes een pind mere, inden man øste op ;)


Her var både boller, tærte, kage og andet lækkert :) Bebiane, du forkæler dine gæster godt... det smagte herligt! Uhmmm og sikke en mums chokoladebombe af en kage jeg fik...


Og jeg tror flere af os lærte noget nyt idag! Jeg ved godt der er noget der hedder firhændigt, på klaver.... men vidste du, at der også er noget der hedder tohændigt strik? Altså ikke dine egne to hænder, men to personer, een hånd hver??? Nej vel? Det vidste jeg heller ikke. Men idag fik jeg set dette nye fænomen, da Kristine skulle lære Annette en ny opslagning. Se bare her... det kræver en vis koncentration, kan jeg afsløre ;)


Men sjovt så det ud..... Og hvor meget Annette faktisk fik ud af det, må hun vist selv svare på. Efter ansigtsudtrykket at dømme, kunne det godt se ud som om det slet ikke var så let!

Faktisk var det Anettes flotte møbius, der startede det hele. Så vi lige måtte lære en opslagning til det...


Anderledes let, var det tilgengæld, at komme TIL at bruge lidt penge på garn. For Lisette havde nemlig lidt af restlageret med, til absolut favorable priser. Der blev gramset, overvejet og stillet frem og sat tilbage og frem igen....  :)  (Jeg var døøøgtig, jeg holdt mig i skindet.... )


Noget helt andet, jeg blev fristet af, var Bettinas iPad!! Jeg fik da lige genopfrisket, hvor meget jeg ønsker mig sådan een!!! Kæææære Julemand, hvis du nu fik lyst, så mangler jeg virkelig virkelig meget sådan en iPad til jul !! :)


Men har dog tænkt på noget Bettina: Hvad så nu når du har strikket så og så langt, i din opskrift og du lige vil sætte en lille streg, hvor du er kommet til? ;) Har du indtil nu været tæt på at sætte en kuglepenstreg??? ;)

Nu har alt godt jo en ende og det havde dagens hyggelige møde også. Tiden flyver virkelig hurtigt i godt selskab.... Aldrig så snart var vi kommet, før det igen gik hjemad. Mon jeg er den eneste der altid har det sådan? :)  Tak for en hyggelig dag piger!4 kommentarer:

Anette sagde ...

Tak for i dag. Og de gode billeder af os. Jeg troede du ønskede dig den der dims til dit kamera ;o)

Tina sagde ...

Selvtak Anette :) Jamen det gør jeg også... eneste grund til at jeg kunne knipse idag, var at jeg havde lånt et objektiv af Dorthe fra Modestoffer... hun var simpelthen min redningskvinde ;)

Bebiane sagde ...

Hej søde Tina
Tak for dine ord og tak for virkelig flotte billeder.
Det var en fornøjelse at have besøg af jer :-)

Tina sagde ...

Bebiane: Selvtak :) Ja det var virkelig hyggeligt... det kunne jeg godt være med til snart igen da! :)

Send en kommentar