Filt og brændmærker

tirsdag den 15. november 2011

Igår prøvede jeg noget, jeg ikke har prøvet før. Nemlig at filte en lampeskærm ;) Nu har jeg jo prøvet Nuno filt og ville også gerne lære at lave andet.... nu hvor jeg jo havde opdaget at filt faktisk kunne være blødt, lækkert og havde så meget potentiale til mange projekter.

Nu har jeg lavet nogen stykker af den her slags kegleformede lampeskærme. Som egentlig bare var tænkt at hænge på kulørte ledninger. Men de kunne jo også bruges på de der "farmorlamper" med 3 arme, der kan bukkes i alle retninger.

Uanset, så er de sjove at lave. Men også ret hårde for fingrene. I hvert fald har jeg ømme fingre og arme idag... og brændemærker på to fingre på højre hånd, af at filte energisk uden handsker på. Det husker jeg helt sikkert en anden gang ;)

Næste spændende projekt, kunne være en kuglerund lampeskærm :) Men fingrene skal liiiige restituere igen!

Og to lamper mere:


6 kommentarer:

Teuvo Vehkalahti sagde ...

Greetings from Finland. This blog is nice to explore, through other countries, people, culture and nature. Come and you look at pictures Teuvo blog and tell all your friends that they too would look Teuvo photos to your country's flag would rise higher than the blog my flag collection. Thank you Teuvo Vehkalahti Finland

Tanterne sagde ...

Overskriten gjorde mig helt bekymret for, om det var filten der var blevet brændt. Jeg vidste jo (fra webstrik) at du havde filtet lampeskærme.
Jeg skal have udskiftet en lampeskærm, og bliver helt fristet til at lave den selv. Eller bare at gøre forsøget.

Britta sagde ...

Wow den er fed!

Jeg var på et filtekursus for nogle år siden og det havde jeg absolut ikke talent for, men det har du :-) Glæder mig til at se hvad du ellers finder på.

Elfepigen sagde ...

DEN ser BARE godt ud:)

Knus og kram herfra

Pernille sagde ...

Den er superlækker :)

Tina sagde ...

Teuvo: Thank you for your visit and your kind words :) I will visit you too.

Tante: Nej nej intet brændt her ;) Kun mine fingre, der stadig ligner, jeg ved ikke hvad ;) Nej bare en sparepære i, så sker der ikke noget. Bare igang - det er så sjovt at lave :)

Britta: tak :) :) Hmm jeg skal arbejde med min tålmodighed ... for det tager jo relativt langt tid at filte :D

Elfepigen: Mange tak!! :) Knus

Pernille: Tak skal du have :) Og også lækker at aaaae den! :D Ikke at man aer sine lamper ret tit, men....

Send en kommentar