Stress a !!

fredag den 25. november 2011


Stress a, fik jeg at vide i mandags, da jeg hørte på Pernille Rosenkrantz-Theils foredrag! Og jeg måtte gå hjem med en øjenåbner af de lidt større. Jeg fandt ud af at det, som jeg troede var en begyndende vinterdepri, nok istedet er stress i et eller andet stadie.

Jeg glemmer IGEN og IGEN at jeg altså ikke magter det, som mange andre gør! Jeg kan ikke holde til at være ude af huset til dette og hint 3-5 gange om ugen, hver eneste uge.

I hvert fald ikke uden at ende ud med, elendig hukommelse, at blive lidt tudevorn, at sove møg elendigt og med mange vilde drømme og hvad der nu ellers hører med til sådan noget træls noget....


Så efter at have tygget lidt på en masse ny info om stress, som jeg ikke vidste... som fx at stress er en FYSISK tilstand og ikke alene en psykisk ting. At den ikke betyder at jeg bare er svag og ikke kan NÅ ting. Men en fysisk målbar ting.... Ja så har jeg de sidste to dage taget konsekvensen og trukket stikket ud.

Både sådan lidt i praksis mht telefonen. Men også mentalt. Jeg har ladet de ting ligge som jeg ikke magtede og kun taget det som faldt mig ind.

Så idag stod den på lidt photoshoot, af nogen vandperler jeg købte for lidt tid siden, til mine orkideer :)
Noget jeg har savnet LÆNGE! Og for at det overhovedet har kunnet lade sig gøre, så er det fordi jeg har mødt en fantastisk kvinde via min blog. Nemlig Pia, der havde et objektiv til overs, som hun ikke brugte.
Pia, du aner ikke hvor taknemmelig jeg er :) Og jeg glæder mig til vi skal på tur en dag.


Og jeg kan mærke at jeg skal ud og hilse på Kolding Fotoklub og møde andre fotoramte :) Og ikke mindst suge til mig af ting jeg aldrig har LÆRT, men bare gjort :)


Fotografi kan noget, som jeg ikke tror andre hobbies kan for mig. Det kan tømme mit hovede for ALT andet end det jeg står midt i :) Og det er bestemt en god egenskab for en person der altid har "fluer i hovedet".


Så planen er, at jeg på sigt, skal se om jeg kan spare sammen til et større og bedre kamera. Jeg drømmer om mange forskellige modeller, men den mest overkommelige, tror jeg må være Canon Eos 7D.

Men indtil da, så hygger jeg mig, med det jeg har :) Og idag er tiden bare fløjet. Det eneste jeg har lavet ud af huset, var at hente Nanna på skolen, da de havde uventet tidligt fri. MEN så hyggede vi os lidt i centret, med en chinabox og lidt osen rundt. Det er længe siden vi har gjort det, uden at det havde et specifikt formål.


Så efter TO dage med ro i rumpen, tror jeg godt lige jeg kan magte at besøge Koldinghus julemarked og måske også lige Trapholts også!


Fotos er fremkommet ved hjælp af en glasplade, en spotlampe, forskelligt farvet stof, blomster og perlerne er de der vandperler man kan købe til blomster :) God fornøjelse, hvis du skulle få lyst at prøve også :)


14 kommentarer:

Dorthe sagde ...

Hold op nogle flotte billeder ;-)

Heidi sagde ...

Tankevækkende at stress er fysisk - det vidste jeg ikke!!!!!

Hold op dine billeder er ganske fantastiske. Du har virkelig TALENT.

Heidi sagde ...

Havde jeg vidst hvordan du gik og havde det, så kunne jeg have fortalt dig det samme. Jeg går nemlig med samme lidelse, samme symptomer. Det kunne have været mig du beskrev.
Det er frygteligt at gå og have det sådan, for man føler ikke man kan gøre noget.
Håber du tager den med ro, får slappet af og passer på dig selv. :-)
Knus fra mig

Pia sagde ...

... at slappe af er en kunst, der er svær at lære.

Tak for dine søde ord, jeg er kun glad for at du kan have glæde af det.

Og de er SÅ flotte dine fotos, jeg misunder dig din fantasi, når du kan ta´ sådanne billeder.

Deborah sagde ...

Det er ikke let. Jeg "falder også i" stadig og straffen komme prompte. Det er noget, man nok skal minde sig selv om, hver eneste dag. For gør man ikke det, så bliver det bare for hårdt.

Jeg kan kun give de andre ret - super fotos.

Lene sagde ...

For søren da osse Tina. Du er bragende dygtig...til alt.

Og ja det kan jo være svært at huske, at man ikke helt formår det samme som andre med top-helbred. Trænger også selv til at trække stikket ud.

Tina sagde ...

Dorthe: Tusind tak :)

Heidi: det vidste jeg heller ikke!! Og tak for rosen :)

Heidi: Det er SÅ nemt når man får svaret disket op foran sig :) Jeg er bare glad for jeg var til det foredrag! Så nu håber jeg, at jeg kan finde ud af at vende bøtten!!

Pia: Ja det ER virkelig en svær kunst! Og jeg er bestemt ikke god til det endnu. Jo fysisk afslapning.... mangler bare at huske den mentale også :) Og tak for rosen!

Deborah: nej det er ikke let. Og tak for rosen :)

Lene: Jamen Lene, jeg har fundet noget jeg i hvert fald IKKE kan!!! Jeg duer ikke til at lodde sølv!!! ;) Ja jeg har ikke altid fattet det endnu.... jo jeg ved det jo, sådan teoretisk... men er elendig til at mærke mine grænse og holde mig indenfor dem. Og så bliver jeg frygtelig frustreret når jeg ikke kan det jeg gerne vil :) Vi må smutte på ferie ude ved æ westerhaw Lene!!!! :)

Boselade sagde ...

Mege fede billeder !!
Især det grønne, det er lige mig ;-)

Tina sagde ...

Boselade: Tusind tak skal du have :)

Camille sagde ...

jeg kender det du beskriver til HUDLØSHED, men jeg er oz HSP´er, højsensitiv......har du hørt om det???? Jeg skal virkelig oz passe på med at lave for mange aftaler i løbet af ugen og FUUUUUCCCKKK hvor er det svært når jeg vil DET HELE PÅ ÈN GANG HELST ;0))))))

Når man er højsensitiv tar man flere indtryk ind og blir hurtigere udmattet end andre mennnesker gør.....lige et lille hint......tak for en dejlig blog jeg lige har opdaget i dag......smukke skønne billeder....mmmmm ;0)

Knus Camille

Tina sagde ...

Hej Camille :) Du kan TRO jeg kender det... Jeg er selv HSP og har ret svært ved at styre det. Jeg lærte om det for ca et års tid siden og fik bare svar på SÅ meget. Specielt min støjfølsomhed og udmattethed når jeg har været sammen med mange mennesker :) Og velkommen til i øvrigt :) knus

Camille sagde ...

øv jeg havde skrevet en kommentar........og nu aner jeg ikk hvor den er.....jeg er godt nok ingen computerhaj ;0)

Det gir svar på nogle spørgsmål, og vi får mulighden for at Ø - V - E os i at passe på oz selv som HSPér ikk ;0))

1000 tak og smuk dag til dig ;0)

Camille

Gianna sagde ...

Hold op nogle gode billeder! Det sidste billede giver mig helt lyst til at bruge dem som perler i øreringe! :D Altså, hvis det var muligt :P Super godt gået!

Tina sagde ...

Camille: Nogen gange lever internettet sit eget liv ;) Og ja, vi lærer det vel engang Camille ;)

Gianna: Tak skal du have :) Ja det kunne nu ellers se godt ud!

Send en kommentar