Strik en cykel

onsdag den 14. september 2011


Jeg kunne SÅ godt finde på, at gøre sådan ved min cykel !!! Jeg trænger til noget sjovt og skørt at lave.... og jeg har intet imod at min cykel vækker lidt opsigt. :) Det gør den måske allerede, men så er det pga rust og overraskelsen over at den rent faktisk kan køre endnu.

Men kunne i ikke lige se det for jer? ;) Min cykel holder altid i skur, når den ikke bruges.... så den skal nok holde sig "pæn" et stykke tid. Dog kan jeg ikke prale af at have så mange garnrester endda... da jeg jo gav en masse væk, da jeg flyttede i februar... Men nogen har jeg da.

Jeg ved godt at en anden beboer her i hytte, ville synes det var mere end almindeligt pinligt. SÅ må liiige gøre op med mig selv, om jeg vil være skyld i at hun skal gå ned i byen, gemt bag en paraply og nedslåede øjne, for at folk ikke skal se skammen i hendes øjne ;) ...... tænke tænke.....

Nu cykler jeg jo ikke så tit, så det er også et stort projekt "bare for sjov"....... men omvendt, så har jeg da et projekt at gå igang med.

Lige noget der kunne bruges idag, hvor jeg er krøbet under dynen på sofaen. Halsen værker og jeg hoster og snøfter. Så gav mig selv lov til at kapitulere med varme og afslapning.... Men det kan jeg jo så fortsætte med, mens jeg overvejer mit måske kommende projekt :) God dag til dig derude.

(Det er lidt tid siden jeg gemte fotoet ovenfor, og jeg husker ikke hvem der står bag, så finder du ud af det, linker jeg selvfølgelig gerne)4 kommentarer:

Henriette sagde ...

Jeg så det på Pinterest i dag og jeg er sikker på at derinde, kan man se hvor det kommer fra. Det undersøger jeg lige :-))

Det er en herlig cykel, og ja.. her ville der nok også blive kigget lige lovligt meget efter en moster som jeg på sådan en cykel hihi.

Knus og håber at du har det godt.
Henriette

Henriette sagde ...

Ok, det var så lidt af en opgave. Der er ufatteligt mange måde at søge på, og jeg har ikke lige kunnet finde den frem. ØV. Jeg er sikker på at den er der, og dukker den på igen, så hører du fra mig :-))

kh Henriette

Mona sagde ...

Griner. Skøn skøn cykel, men ren tortur for teenageunger, med en mor med sådan en.

Min egen er en sort cykel med ukendt alder, og så tung, at jeg undrer mig over jeg ikke skal betale vægtafgift. Pinlig nok for ungerne.

Men jeg undrer lidt over hvad de vil anbefale af garn, hvis man går ned i den lokale og skal købe til cykelbetræk? Acryl for at holde på farven? Uld for at gør det komfortabelt at falde på stangen? Mohair er nok udelukket, det vil øge vindmodstand.....

Glæder mig til at se DIN cykel..

Tina sagde ...

Henriette: Den gemmer sig godt den cykel ;)

Mona: JEP ren tortur, men på den lidt sjove måde ;) Min cykel er også sort og rusten og grim... og elendig gearing :) Så ku være lidt sjovt at pynte lidt på den ;) Hmm jeg tænker billig bomuld... så kan det holde så længe det kan! ;)

Send en kommentar