Montering

tirsdag den 6. september 2011


SÅ fik jeg mig endelig taget sammen til at få monteret nogen glasfigurer i deres sten :) Eller dvs. jeg fik taget mig sammen til at bore huller. Det er nemlig noget der kan få mit blodtryk op i faretruende højder. For stenene knækker, bare man kigger på dem. Eller også handler det om at jeg ikke har rette udstyr, til at bore i sådan nogen hårde granitsten!


Men idag blev det gjort, langt om længe. Især flaget har ventet et stykke tid nu. Endnu een ligger og venter... men hænderne var simpelthen bare ikke til at bukke en tyk pind mere. Så den må lige vente.... men nu har jeg da en sten klar, i det mindste :)


Storken derimod har ikke ventet så længe :) Men den skulle tilgengæld være klar NU. For veninden kan skænke verden en lille pige, næsten hvornår det skal være! Og så er det jo vigtigt at barselsbebuderen er klar.

Jeg skal dog have fundet noget bedre stof, til at have babyen i. Jeg synes at det på billedet er for tykt. Jeg overvejer noget tyl, så man kan skimte babyen igennem stoffet :) Nu må vi se.


I hvert fald fik jeg det monteret og det lettede min samvittighed :) Og jeg er nu gået igang med at gruble over hvad jeg nu skal lave, næste gang jeg smutter på glasværkstedet.4 kommentarer:

HEKSEN sagde ...

De er rigtig søde, sjove og gode. Du skal nok bruge et diamantbor, det gør det nemmere.

Tina sagde ...

Måske du har ret :) selvom min far hårdnakket påstår han har de rette ting!!!!! Men det tror jeg ikke på ;)

Garn, hund & kat sagde ...

fine ting. sælger du dem?

er ret lun på et flag .. men ikke lige nu imens jeg ligger i flyttrod *thihi*

Tina sagde ...

Det gør jeg sådan langs afsted, når jeg har for meget til at jeg selv kan huse det ;) SÅ hold øje herinde, eller på Amio... For jeg tager ikke imod bestillinger, fordi jeg aldrig ved hvornår fingrene intet vil :)
Flytterod, spændende... men ikke så smart med ekstra ting man skal passe på lige ;)

Send en kommentar