Efterår

søndag den 25. september 2011


For første gang siden jeg flyttede op i rækkehuset, gik jeg en tur i skoven! Jeg ved ikke hvorfor jeg ikke har gjort det i over et halvt år, for jeg elsker virkelig den tur. Måske det er afstanden ned TIL skoven, der gør det nu.

I hvert fald tog jeg mig sammen idag. Og jeg nød virkelig de smukke farver. Men helt ærligt, hvor tit har man lige kunnet forene bare fødder, med efterårsblade i skovbunden?! Men hvor var der lækkert vejr derude... temperaturen var i top og solen skinnede. Flere dag af dem tak!!


Jeg har vist nævnt det før, men efteråret og foråret, er fotografimæssigt mine yndlings årstider :) Jeg elsker farverne lige nu. Naturen rummer stort set alle de smukke farver, man kan komme i tanke om. Og det er om at suge til sig, inden det hele går over i gråt i gråt.


Og da sommeren virkelig ikke har været noget at skrive hjem om, er det virkelig om at nyde nu. Vinteren bliver sikkert lang nok, for mit vedkommende. Jeg elsker sne, og krydser fingre for en masse sne. Men der er mørkt og jeg har det ikke ret godt med mørke!!


Men sådan er der nok mange der har det... og det går jo som regel alligevel :) Jeg går bare lidt ned i tomgang og får ikke det store fra hånden om vinteren. Men det er vel også okay, hvis man så bare kan tage revance til foråret igen.


Nede ved fisketrapperne, gemte sig nogen bitte små spindelvæv, fyldt med dråber. Gad vide hvordan edderkoppen forcerer alle disse små dråber, når den bevæger sig rundt. Det må være et forhindingsløb uden lige... men flot ser det ud.


Efter det super våde vejr her i "sommer", skal jeg love for at der er gang i svampene i skovbunden. Der er mange flere end der plejer i år :) Jeg kan faktisk ikke lide at spise svampe, ud over champignoner, men de er smukke at se på.

Efter den friske tur i det skønne vejr idag, og med udsigten til en hel uge med op til 23 grader og solskin, har jeg en idé om at tage en tur ind og gå i Marielundskovene i Kolding. Der må være ved at være flot nu :)

Jeg ved bare ikke lige hvor man kan parkere bilen for at komme ind i skoven. Men det må jeg jo løse :)

Lidt flere fotos nederst i denne mappe: http://www.flickr.com/photos/tinaellegaardpoulsen/sets/72157622145632737/


5 kommentarer:

HEKSEN sagde ...

HAR SAVNET DINE SMUKKE NATURBILLEDER. DEJLIGT AT SE DEM IGEN.

Tina sagde ...

Årh tak skal du have :) Der fik du mig lige til at smile. JEg savner også mine gåture... måske efterårsfarverne kan få mig igang igen.

Helle : sagde ...

Skønne billeder du har taget, sikke farver du har fanget !

Tina sagde ...

Tak skal du have Helle :)

Uglemors verden sagde ...

Skønne skønne billeder, og sikke en fin tattoo der også lige sneg sig ind på et af billederne ;o)

Er ny i blogland, så har først lige fundet din fine side...

Send en kommentar