Camomille

fredag den 23. september 2011


Så ser det endelig ud til at lykkedes :) Efter en del startbøvl med borten, fandt jeg endelig ud af at der jo var en fejl i opskriften ;)

NU kører det derudaf og der kommer ikke flere huller, hvor de ikke skal være!

Så nu nærmer jeg mig enden, hvor jeg endelig kan få det i brug :) Mit skal fungere som et stort tørklæde, da jeg ikke er ret god til at få sjaler brugt.

Nu går jeg så og grubler over, hvor jeg kan spænde det ud til tørring. Det bliver ret stort og jeg har ikke det helt store gulvplads. Og jeg havde også håbet at kunne få nogen blocking wires inden det skulle spændes op ... men det når jeg ikke. Så jeg må igang med en hulens stak nåle istedet ;)

Men uanset hvad, så glæder jeg mig til det er færdigt. Og for første gang, har jeg fundet en ting jeg godt gad lave igen.... i en anden farveversion :)10 kommentarer:

Frk. Smed sagde ...

Uh, det ser virkelig godt ud. Må virkelig tage mig sammen på et tidspunkt og lære at strikke ordenligt. Men det er virkelig et flot tørklæde!

Lis sagde ...

Camomille er bare sådan et flot sjal uanset om det bruges som tørklæde eller sjal.

Jeg har netop færdig skrevet et nyt indlæg om Bloking wires det var lidt spooky at komme ind på din blog og læse om dit ønske (lille, men dog et ønske) så vil da fluks reklamere for mit indlæg.
Det er en rigtig varm og lækker farve du har strikket i, er det uld og hvad mere ?

God fredag til dig.

Kh. Lis

Tina sagde ...

Frk Smed: Ja bare igang :) hvis jeg kan, så kan du bestemt også :) Jeg er ikke nogen hardcore strikker.

Lis: Ja det er nemlig super flot :) haha hvor sjovt vi begge lige søgte det... jeg er allerede skrevet op hos Slavi, for længe længe siden :) Så håbede at wires nåede at komme inden jeg blev færdig med sjalet :) Jeg har strikket i RASMILLA Luxusgarn, mener jeg det hedder :) i hhv en og to tråde :)

Bebiane sagde ...

Dit sjal bliver så flot og så er det endda grønt, hvilket garn bruger du?
Jeg har nemlig planer om, at have sjalet med til Hobro.

Tina sagde ...

Det kører bare nu Bebiane :) Jeg strikker i Rasmillas Luksusgarn... hvv en og to tråde :) Det er super at have med, for man kan nemt snakke imens :)

Fru Kahr sagde ...

Hvor er det en smuk farve:-)

Pia sagde ...

Det er fint, det kunne være rart at have sådan et om halsen til vinter ...
Jeg kan virkelig godt lide farven, kan bare ikke selv bære grønt :(

Tina sagde ...

Fru Kahr: Min absolut yndlings for tiden :)

Pia: Jaaa det kunne være så rart :) Aner ikke hvad farver jeg kan bære, men jeg gør det uanset ;)

jette sagde ...

Før jeg fik blocking wires (som jeg ikke har brugt endnu....) brugte jeg madsnor til at spænde kanterne ud med. Det fungerede glimrende og man behøver ikke bruge en million nåle.

Tina sagde ...

Jette: jeg er lige kommet i tanke om, at jeg har gemt nogen af Nannas brugte Guitarstrenge... DE må ku gøre det også :) ;)

Send en kommentar